25/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Conrad Murray, ο προσωπικός γιατρός του Michael Jackson που αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή που θα του επιβληθεί για την δολοφονία εξ αμελείας του διάσημου καλλιτέχνη, αντιμετωπίζει και πιθανή αποζημίωση προς τα παιδιά του Jackson.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που δημοσίευσε το TMZ, η κατηγορούσα αρχή ζητά από τον Murray το ποσό των 100.000.000 δολαρίων που θα λάβουν τα παιδιά του Michael, ως αποζημίωση από «διαφυγόντα κέρδη» που προκάλεσε η αμέλεια του Murray.

Τα παιδιά του Jackson θεωρούνται επίσης «θύματα» του γιατρού σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία και έχουν κάθε δικαίωμα να απαιτήσουν αποζημίωση για την απώλεια εσόδων.

Σύμφωνα με την εταιρεία οικονομικών συμβούλων MJ Estates, ο Michael Jackson από την περιοδεία με τίτλο “This Is It” που προετοίμαζε όταν πέθανε, θα είχε έσοδα τουλάχιστον 100.000.000 δολαρίων.

Στις 29 του μηνός, ο Murray θα οδηγηθεί ξανά στο δικαστήριο για να ακούσει την ποινή που θα του επιβάλει το δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και η υπεράσπιση επιθυμεί τη μέγιστη ποινή που φτάνει τη φυλάκιση τεσσάρων ετών. Και η εισαγγελία κινείται σ’ αυτήν την κατεύθυνση, καθώς ο Murray σε καθημερινή βάση έθετε τη ζωή του καλλιτέχνη σε κίνδυνο χορηγώντας του το επικίνδυνο αναισθητικό για να καταπολεμήσει τις αϋπνίες του.

Και φυλάκιση και, πιθανή, μεγάλη αποζημίωση για τον Murray. Αλλά κανείς δε σκέφτηκε πώς θα αποζημιωθούν τα «παράπλευρα» θύματα της εγκληματικής αμέλειας του γιατρού. Τα εκατομμύρια θαυμαστών του Jackson που περίμεναν την επιστροφή του στον χώρο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here