8/7/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  3 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “MARAVEYAS“.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Tο Μουσείο Μπενάκη και η Hellenic Live Entertainment ανακοινώνουν την πραγματοποίηση ενός νέου ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό δρώμενο, που θα μετατρέψει για τρεις εβδομάδες το αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (οδός Πειραιώς 138) σε έναν ατμοσφαιρικό θερινό κινηματογράφο αλλά και παράλληλα σε έναν άνετο και απολαυστικό συναυλιακό χώρο.

Από τις 9 ως τις 27 Ιουλίου του 2013, το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ θα προβάλλει τα πιο ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, καθώς και εξαιρετικές ταινίες που έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία, και κινούνται γύρω από το χώρο της τέχνης, της μόδας, της μουσικής, του θεάτρου και της γαστρονομίας. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, ανάμεσα στις 16 προβολές, έχουν εξασφαλιστεί και 12 πρεμιέρες για την Ελλάδα, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • τη συναυλία-gala της ΑΝΝΑ NETREBKO και του DMITRI HvorostovskY, σε ζωντανή μετάδοση από την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας
  • μια μοναδική κινηματογραφική εικονική επίσκεψη στην sold out έκθεση «THE EXHIBITION – MUNCH 150», αφιερωμένη στον διάσημο ζωγράφο, η οποία παρουσιάζεται αυτή την εποχή στο Εθνικό Μουσείο και στο Μουσείο Munch του Όσλο.
  • τη βραβευμένη στο Stratford Festival θεατρική παραγωγή «ΤΗΕ TEMPEST», με πρωταγωνιστή τον Christopher Plummer
  • το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «WE STEAL SECRETS – THE WIKILEAKS STORY», το οποίο αναφέρεται στη δράση, τους στόχους, τις αρχές και τις μεθόδους της Wikileaks. Την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει συζήτηση με γνωστούς συγγραφείς, πολιτικούς και δημοσιογράφους.
  • το νέο ντοκιμαντέρ «BRUCE SPRINGSTEEN & I», το οποίο παρουσιάζει τον καλλιτέχνη, τη μουσική του, τις ζωντανές εμφανίσεις και τους θαυμαστές του. Το ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι μία παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Ridley Scott (Θέλμα & Λουίζ, Ο Μονομάχος), θα προβληθεί μόνο το βράδυ της 22ας Ιουλίου σε πάνω από 300 κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα αποκλειστικά στο πλαίσιο του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ.

benaki_summer_festival_afisa_2013_07_01

Κάθε Σάββατο όμως το ίδιο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη θα μετατρέπεται σε έναν  ζωντανό και ξεχωριστό συναυλιακό χώρο με ζωντανές εμφανίσεις των Μαρίζα Ρίζου (και την εννεαμελή μπάντα της), The Burger Project και Κωστή Μαραβέγια (Maraveyas Ilegal), οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ.

Στον χώρο του Φεστιβάλ, το κοινό θα μπορεί αρχικά να απολαύσει ένα δωρεάν ποτό και στη συνέχεια να παρακολουθήσει τις προβολές από τα άνετα τραπεζάκια, που θα έχουν τοποθετηθεί ειδικά στον χώρο του αίθριου, με τη συνοδεία δροσερών cocktail και εύγευστων πιάτων, σνακ και γλυκών από ποιοτικές ελληνικές μάρκες, όπως τα παγωτά KAYAK. Επιπλέον, από το διοργάνωση διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP Love Couches των δύο ατόμων.

Πριν και μετά από κάθε προβολή, οι DJ’s του PEPPER 96.6  θα δημιουργούν με τη μουσική τους ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, μετατρέποντας τις βραδιές στο Φεστιβάλ σε ολοκληρωμένη έξοδο­­.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τρίτη

9-7-2013

MUNCH 150 (Η ΕΚΘΕΣΗ)

Τετάρτη

10-7-2013

GOD SAVE MY SHOES + THE TENTS-NY FASHION WEEK

Πέμπτη

11-7-2013

ANNA Netrebko KAI DMITRI Hvorostovsky LIVE ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Παρασκευή

12-7-2013

JIRO DREAMS OF SUSHI +SURPRISE SCREENING

Σάββατο

13-7-2013

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ IN CONCERT

Κυριακή

14-7-2013

Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΟΥ WILLIAM SHAKESPEARE (με τον Christopher Plummer)

Δευτέρα

15-7-2013

THE ROLLING STONES – CROSSFIRE HURICANE

Τρίτη

16-7-2013

BANKSY – EXIT THROUGH THE GIFT SHOP (Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ)

Τετάρτη

17-7-2013

NEDERLANDS DANS THEATER

Πέμπτη

18-7-2013

ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ WIKILEAKS

Παρασκευή

19-7-2013

KINGS OF PASTRY (ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ)

Σάββατο

20-7-2013

THE BURGER PROJECT IN CONCERT

Κυριακή

21-7-2013

 O ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ ΤΟΥ WILLIAM SHAKESPEARE

Δευτέρα

22-7-2013

BRUCE SPRINGSTEEN & I (O BRUCE SPRINGSTEEN ΚΑΙ ΕΓΩ)

Τρίτη

23-7-2013

To be announced

Τετάρτη

24-7-2013

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΕΝ

Πέμπτη

25-7-2013

BRUCE SPRINGSTEEN & I (O BRUCE SPRINGSTEEN ΚΑΙ ΕΓΩ)

Παρασκευή

26-7-2013

THE SEPTEMBER ISSUE

Σάββατο

27-7-2013

MARAVEYAS ILEGAL IN CONCERT

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες: 9 – 27 Ιουλίου, 2013
Εισιτήρια προβολών: €10 (κανονικό) / €15 (VIP – διατίθενται ανά δύο άτομα) –  περιλαμβάνεται ένα δωρεάν ποτό
Εισιτήρια συναυλιών: €10 (προπώληση) / €12 (στην είσοδο)
Ταμεία: Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1 & Βασ.Σοφίας  | Πειραιώς 138) καταστήματα Public

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here