28/12/2010
www.musiccorner.gr

Για δεύτερη φορά η Φωτεινή Δάρρα επανέλαβε την επιτυχία της πρώτης παράστασης  με τα τραγούδια “…του Έρωτα και της Αμαρτίας”  σε ένα κατάμεστο Παλλάς χαρίζοντάς μας το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο! Η ερμηνεύτρια μας «διηγήθηκε» με μοναδικό τρόπο μια ερωτική ιστορία, μέσα από υπέροχα τραγούδια και μας ταξίδεψε στη μαγεία του ’60 και του ’70, δίνοντας εξαιρετικές, γεμάτες πάθος και αλήθεια, ερμηνείες.

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη παράσταση, η Φωτεινή προσέγγισε για δεύτερη φορά με το δικό της μοναδικό και σύγχρονο τρόπο κάποια από τα ωραιότερα και δυσκολότερα τραγούδια της  δεκαπενταετίας ’60 – ΄75 και καταχειροκροτήθηκε.
 
Ερμήνευσε  αγαπημένα τραγούδια των: Μίμη Πλέσσα, Κώστα Καπνίση, Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργου Μουζάκη, Νίκου Μαμαγκάκη κ.α. όπως  το «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», « Aγόρι μου», « Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Τώρα», «Ξύπνα αγάπη μου» και πολλά άλλα.

Αξιόλογα πρόσωπα από τον χώρο της Τέχνης και του θεάματος τίμησαν με την παρουσία τους και απόλαυσαν την παράσταση, όπως ο  Μάνος Ελευθερίου, η Ρίκα Βαγιάνη, η Ελένη Κούρκουλα με το σύζυγό της Διονύση Παναγιωτάκη, ο σκηνογράφος Μανώλης Παντελιδάκης, οι αρχιτέκτονες  Μαρία Κοκκίνου και Ανδρέας Κούρκουλας ο Ανδρέας Πυλαρινός, αρκετοί καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Δίπλα στη Φωτεινή Δάρρα, για άλλη μια φορά , ο γνωστός  χορογράφος και χορευτής Κυριάκος Κοσμίδης, που μαζί με τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, δημιούργησαν επί σκηνής μια μοναδική ιστορία αγάπης. Τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε η Φρόσω Λύτρα, τους εκπληκτικούς φωτισμούς ο Γιώργος Τέλλος, το video art η Λία Ψωμά και το σχεδιασμό ήχου ο Γιάννης Λαμπρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here