24/1/2012
www.musiccorner.gr

Τα φρούτα του δάσους από την Θεσσαλονίκη  θα μας παρουσιάσουν την Παρασκευή 27/1/12 ζωντανά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Για τη στιγμή και μόνο» στο STAGE25 (Περιστέρι) Πρόκειται για μια ανεξάρτητη παράγωγη και αποτελείται από 10 τραγούδια σε στίχους και μουσική του Πόλυ Αβουζουκλίδη (Ζουκ)

Εκτός από τον δίσκο τους επέλεξαν να παίξουν στις εμφανίσεις τους και κάποια αγγλόφωνα τραγούδια άλλων  καλλιτεχνών. Ο ήχος του συγκροτήματος είναι πολυμορφικός, σαν να δηλώνουν με την μουσική τους ότι δεν ανήκουν σε κλίκες ούτε ταμπέλες και τολμούν να παίζουν ελεύθερα. Ατμοσφαιρικές μπαλάντες διπλά σε μελωδικούς, δυνατούς ρυθμούς και ένας στίχος αρκετά αισιόδοξος με πολλές πινελιές ρομαντισμού, ειρωνείας και θυμού. Με ύφος κυκλοθυμικό τα φρούτα έχουν αναμείξει την ποπ με την μελαγχολία και τον θόρυβο με την μπαλάντα.

Τα φρούτα του δάσους είναι:
Αβουζουκλίδης Πόλυς – Φωνητικά,Ηλεκτρική/Ακουστική Κιθάρα
Καρακούλιας Γιώργος – Ηλεκτρική Κιθάρα
Τσελίκας Γιάννης – Μπάσο
Ιορδανίδης Βασίλης –  Πιάνο / Πλήκτρα
Κουκουβίνος Γιώργος – Τύμπανα

Opening act: LEGO
Σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στον χρόνο με αφετηρία τις αρχές του 20ου αιώνα και την μακρινή Σύρα, πατρίδα του Μάρκου Βαμβακάρη και προορισμό την Αθήνα του σήμερα, με πολλές αναφορές στην Βρετανική μουσική σκηνή αλλά και δικές τους συνθέσεις!

Stage 25
Αισχύλου 25, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, πλ. Δημαρχείου,
(πίσω απο κιν/φο Φοίβο, 5′ από το σταθμό Μετρό Αγ. Αντώνιος).

Είσοδος: 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Tηλέφωνο επικοινωνίας : 210 5714785
Reserve /κρατήσεις : 6932.733386

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here