6/7/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Από το 1997 που κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Στη χώρα των Ασμάτων» ως σήμερα, η Καλλιόπη Βέττα παραμένει μία ξεχωριστή περίπτωση στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού. Προικισμένη με μία φωνή ευγενική, ζεστή, εκφραστική, ατόφια σε συναίσθημα.

Η Καλλιόπη Βέττα έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο για το δικό της ανθολόγιο.  Έρχεται για να κάνει flash back στην πορεία της. Μία πορεία με τραγούδια όπως: «Στο Λιβυκό», «Η ζωή είναι ωραία», «Νυχτερινό παζάρι στο Μαρακές», «Το τραγούδι στον αέρα», «Με της καρδιάς σου το Μετρό», «Κονσέρτο για μια φωνή», «Λέω να φύγω»,  «Το ρόδι» κ.ά.

Μια πορεία που έχει βασικό συνοδοιπόρο τον συνθέτη και ενορχηστρωτή ΓιάννηΚ. Ιωάννου, σε τραγούδια του οποίου βασίζεται και το πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο «Ξαφνική Βροχή» που κυκλοφόρησε το 2011. Έχει επίσης συνεργαστεί με τον Γάλλο παραγωγό Philippe Eidel, την Lorenna Mc Kennit, τον Nikola Piovanni, τον Μίκη Θεοδωράκη, κ.ά.

Πολλά τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί σε διεθνείς συλλογές.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ BADMINTON
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
«Προσωπικές διαδρομές»

Πέμπτη 12 Ιουλίου

Ώρα: 21:00
Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Προπώληση: www.viva.gr – 13855/ τηλ. 210-8840600 / καταστήματα Public, Forthnet

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here