21/10/2013
www.musiccorner.gr

O διεθνής superstar Andrea Bocelli θα κυκλοφορήσει μια νέα συλλογή σε CD/DVD με τίτλο LOVE IN PORTOFINO στις 22 Οκτωβρίου του 2013. Αυτό το ολοκαίνουργιο CD+DVD αναδεικνύει την εκπληκτική εμφάνιση του Bocelli στο Portofino της Ιταλίας τον Αύγουστο του 2012, περιλαμβάνοντας μαζί και τα εκπληκτικά τραγούδια του θρυλικού τενόρου από τα τελευταία studio album του “Passione” και “Amore”. Ερμηνεύοντας μπροστά σε ένα οικείο για αυτόν κοινό κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, ο Bocelli τραγουδά μερικά από τα πιο διάσημα τραγούδια αγάπης στον κόσμο, με την συνοδεία του κάτοχου 16 βραβείων Grammy, David Foster και μιας 40μελής ορχήστρας. Ο Bocelli δίνει μια παράσταση ζωής γεμάτη συναισθήματα και αξέχαστα τραγούδια.

bocelli_cover_2013_10_001

Η συλλογή περιλαμβάνει εκπληκτικές ερμηνείες σε μερικά απο τα πιο γνωστά Ιταλικά και διεθνή τραγούδια όπως τα “Anema e Core”, “Love in Portofino”, “Il Nostro Incontro” με τον τρομπετίστα Chris Botti (μία σύνθεση των Ennio and Andrea Morricone), “Corcovado”, “Qualche stupido ‘Ti amo” και την Ιταλική εκδοχή του “Somethin’ Stupid” με την Veronica Berti. Επίσης η συλλογή περιέχει τραγούδια από το τελευταίο album του Bocelli, “Passione”, όπως τα “Love Me Tender”, “Champagne”, “Roma nun fa la stupida stasera,” “Perfidia” αλλά και το τραγούδι “Quizás, Quizás, Quizás” με την Jennifer Lopez.

To album LOVE IN PORTOFINO είναι η τελευταία επιτυχημένη διεθνής κυκλοφορία του Bocelli. Το τελευταίο του album “Passione” κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2013, παραμένοντας στο Billboard Top 200 Chart για πάνω από δύο μήνες.

bocelli_2013_10_001

Ο Bocelli είναι ένα είδωλο στον χώρο της μουσικής, έχοντας καταφέρει πολλά και μεγάλα επιτεύγματα κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Ο Ιταλός τενόρος είναι ο πιο επιτυχημένος κλασικός solo καλλιτέχνης που έχει υπάρξει και ένας από τους πιο εμπορικούς στην ιστορία της μουσικής, με πωλήσεις άνω των 80 εκατομμυρίων albums, παγκοσμίως. Επίσης πιστώνεται ως ο καλλιτέχνης που έβαλε την Κλασσική μουσική στα διεθνή pop charts, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία μουσικής. Έχει τραγουδήσει μπροστά σε τέσσερις προέδρους των Η.Π.Α., δύο Πάπες και την βρετανική βασιλική οικογένεια, όπως επίσης και στις τελετές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και του Παγκοσμίου Κυπέλου. Έχει επαινεθεί από τεράστιους καλλιτέχνες όπως ο Luciano Pavarotti, ο Franco Corelli (δάσκαλος και μέντορας του), ο Zubin Mehta, ο José Carreras, o Lorin Maazel, η Renée Fleming και η Celine Dion.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here