22/12/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 23/12.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Κώστας Τουρνάς”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Κώστας Τουρνάς ξεκινά από τον Ρυθμό Stage τις χειμερινές του εμφανίσεις για τον χειμώνα του 2011 – 2012, από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου για λίγες παραστάσεις.

Ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει live επί σκηνής όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που γνωρίσαμε από την δεκαετία του ’70 μέχρι και σήμερα. Μια ολόκληρη εποχή σε ένα πρόγραμμα που μας κάνει να γινόμαστε πάλι παιδιά. Με την χαρακτηριστική φωνή και την μοναδική του σκηνική παρουσία ο Κώστας Τουρνάς θα μας θυμίσει τραγούδια όπως τα «Ήλιε μου – Ήλιε μου», «Άνθρωπε αγάπα», «Κύριες και Κύριοι», «Η μηχανή του χρόνου», «Ο πιο καλός τραγουδιστής», «Ο Αχιλλέας από το Κάιρο», «Δεν μετανιώνω» και άλλα πολλά.

Μαζί του:
Ποίμης Πέτρου – keyboards – τραγούδι
Κώστας Βήχος – μπάσο
Γιώργος Λειβαδάς – τύμπανα
Δημήτρης Τσοπανέλλης – κιθάρα, τραγούδι
Γιάννης Τούντας – ήχος

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here