28/1/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με κρασί ή μπύρα.
Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μετά τα sold out live του σε Πειραιά, Αθήνα και Θεσσαλονίκη επιστρέφει στο PASSPORT την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου με ακουστικά όργανα και ρεμπετο-τυμπανοκρουσίες για μια ακόμη μοναδική βραδιά.

Τα τραγούδια του όπως δεν τα έχετε ξανακούσει ποτέ, βγαλμένα από τεκέ και παλιοπειραιώτικο ντουμάνι. Διασκευές από τραγούδια που αγαπά και τραγουδάει χρόνια τώρα, κρυφά, σε ρεμπετάδικα του Νέου Ηρακλείου και των Κάτω Εξαρχείων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωντανή αυτή εμφάνιση αναλαμβάνει ο φίλτατός του Αλκαίος Σουγιούλ (ο γνωστός μας “Μαθηματικός” της περσινής Τεχνόπολης) σε μπουζούκι και φωνή καθώς και η πρώην “εγκυμονούσα” και νυν Μητέρα Τραγουδίστρια Μαρία Βασιλοπούλου.

Σε ρόλο πυροσβέστη ο συμπαραγωγός του Οτόμο Αγγλούπας στον μπαγλαμά, ο Τζιμ Σταρίδας στο ακορντεόν, ο Αγγελος Αγγελίδης τζιπσοσουινγκάρει σε ακουστική κιθάρα, ο Ντίνος Μάνος στο όρθιο σηκωμένο Κοντραμπάσο και ο Κρίτων Μπελόνιας σε λειψά τύμπανα και υπερμεγέθη κρουστά. Ο Μαραβέγιας θα τραγουδήσει, θα μερακλώσει και θα παίξει ΜΟΝΟ μπασοκίθαρο.

PASSPORT
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά
τηλ. 2104296401
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940 558558

Ωρα έναρξης: 10.00 μ.μ.
Γενική είσοδος 10 eur

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here