4/5/2011
Γράφει η Ελένη Λαμπράκη
Φωτογράφηση: Αλέξανδρος Πετσάβας
www.musiccorner.gr

Στο φιλόξενο χώρο του bar Belafonte, στην περιοχή του Κεραμεικού, έγινε χθες η απονομή χρυσού δίσκου των Vegas, για το album τους “Season 2”. Πρόκειται για ένα album με πολύ φρέσκο ήχο μέσα στο οποίο υπάρχουν τραγούδια όπως το «Μη σταματάς» και το «Φιλί» που ήταν αναμενόμενο να λάβουν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Και ενώ φίλοι και συνεργάτες είχαν μαζευτεί από νωρίς και απολάμβαναν ένα ποτό, γύρω στις 9 τα flash των φωτογραφικών μηχανών άστραψαν! Οι Vegas είχαν φτάσει για να παραλάβουν το δίσκο τους. Χαμογελαστοί και φιλικότατοι, στη διαδρομή προς το stage, δε σταμάτησαν να χαιρετούν και να μιλάνε με τον κόσμο που είχε έρθει για την απονομή.

Περίπου μισή ώρα αργότερα (και αφού τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με όλους τους συντελεστές του album), πήρε το μικρόφωνο ο Ανδρέας Αλισανδράτος της Warner Music όπου μας μίλησε για το “Season 2” ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε ένα video με θέμα “Τι σημαίνει Vegas για σένα”, όπου πολλοί καλλιτέχνες, μουσικοί και δημοσιογράφοι μίλησαν για το συγκρότημα με τα καλύτερα λόγια. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Μύρωνα Στρατή, τους Onirama, τη Shaya, την Ελένη Φουρέιρα, τον Mark Angelo, τη Μαίρη Συνατσάκη και το Δημήτρη Ουγγαρέζο. Εν τέλει όλοι όσοι μίλησαν συμφώνησαν ότι Vegas είναι μουσική, χορός, τρέλα, ζωντάνια, πολλή ενέργεια και πολύ ταλέντο!

Αμέσως μετά ο Zeraw, η Μελίνα και ο Dj Airth παρέλαβαν συγκινημένοι τους χρυσούς δίσκους τους. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Χωρίς εσάς δε θα γινόταν αυτό. Ευχαριστούμε πολύ, το περιμέναμε όλοι από μικρά παιδιά αυτό το πράγμα και είναι δείγμα εκτίμησης της σκληρής δουλειάς που ρίχνουμε. Γι’ αυτό φοράμε και τις εργατικές φόρμες σήμερα! Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και δε θα σταματήσουμε να δουλεύουμε σκληρά» ( Zeraw).

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθατε σήμερα και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει τόσος πολύς κόσμος που πρέπει να ευχαριστήσουμε που είναι πίσω απ’ τις κάμερες, μας έχουν βοηθήσει σε τόσα πολλά και είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το χρυσό δίσκο. Η αγάπη μας είναι τεράστια για όλους εσάς, αλλά πιο πολύ απ΄ όλα αξίζει η αγάπη που έχουμε μεταξύ μας. Σας ευχαριστούμε για όλα» (Μελίνα).

«Θέλουμε πάρα πολύ, σίγουρα να ευχαριστήσουμε την εταιρεία μας τη Warner, η οποία μας πίστεψε σε εποχές που δεν υπήρχαμε και δε μας πίστευε κανείς. Χωρίς αυτούς δε θα ‘μασταν εδώ. Δύο ανθρώπους, Μάνο Θεοφίλου και Θανάση Παπαπέτρο, τους αγαπάμε πολύ είναι και αυτοί Vegas! Να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές του δίσκου, αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, γιατί ο κόσμος έκανε αυτό εδώ το πράγμα, κανείς άλλος. Σας ευχαριστούμε πολύ ειλικρινά απ’ την καρδιά μας». (DJ Airth)

Στη συνέχεια ο manager των Vegas, ο Θανάσης Παπαπέτρος ανέβηκε στο stage ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στη δημιουργία και την επιτυχία αυτού του δίσκου. «Ευχαριστούμε πολύ που στηρίζετε τα παιδιά. Είναι πολύ καλά παιδιά, δουλεύουνε σκληρά, δεν τα ‘χουν βρει εύκολα στη ζωή τους και αυτό εδώ τους αξίζει». Χρυσό δίσκο επίσης παρέλαβαν και η κυρία Φαίδρα Χατζηιωάννου, υπεύθυνη μουσικής της Vodafone, καθώς και όλοι οι συντελεστές του δίσκου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τους Vegas να δέχονται συγχαρητήρια από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε τη Μαργαρίτα Δρούτσα, το Νίκο Μίχα, τη Shaya, το Mark Angelo, τους Playmen και πολλούς ακόμα.

Διαβάστε στη συνέχεια τις αποκλειστικές δηλώσεις των Vegas στο Music Corner, αμέσως μετά την απονομή:

ΜC: Παιδιά συγχαρητήρια, η απονομή ενός χρυσού δίσκου σίγουρα είναι μία από τις μεγαλύτερες δικαιώσεις που έχετε λάβει μέχρι στιγμής.
Zeraw: Επιβράβευση για όλο τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει. Είναι ό,τι καλύτερο.
Μελίνα: Είναι κάτι που το ονειρευόμασταν και το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν ένα σκαλοπάτι το οποίο θέλαμε να πατήσουμε.
Dj Airth: Σου δίνει και κουράγιο να συνεχίσεις με περισσότερη όρεξη και πάμε και για το πλατινένιο!

MC: Ποια είναι τα πρώτα σας συναισθήματα από αυτή τη βραδιά;
Μελίνα: Λίγο άγχος, λίγη αμηχανία, χαρά, ευτυχία… ανάμεικτα συναισθήματα!
Zeraw: Ανάμεικτα, πράγματι… Αλλά γενικά είναι έντονα συναισθήματα με πιο χαρακτηριστικό τη χαρά.
Μελίνα: Και πολλή συγκίνηση!
Dj Airth: Εκτός απ’ τη δική μας δικαίωση είδαμε και δικούς μας ανθρώπους που πιστέψανε σε μας να αισθάνονται πλέον και αυτοί δικαιωμένοι που από την αρχή μας στήριξαν.

MC: Έχει έρθει πολύς κόσμος και πολλοί συνάδελφοι σας για να είναι δίπλα σας σε αυτή την απονομή…
Zeraw: Αυτό μας ικανοποιεί πάρα πολύ γιατί έχουμε πολλούς ανθρώπους που μας αγαπάνε όχι μόνο σαν καλλιτέχνες αλλά και σαν φίλους, δηλαδή οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι φίλοι μας.
Μελίνα: Και η παρουσία τους μας τιμά…

MC: Είστε ένα group με πολύ φρέσκο ήχο για τα ελληνικά δεδομένα και δεν έχετε φοβηθεί μέχρι στιγμής να πειραματιστείτε με το στυλ σας. Σκοπεύετε να το συνεχίσετε αυτό, δηλαδή θα σας δούμε και σε άλλα είδη;
Zeraw: Παντού και πάντα! Δεν υπάρχουν περιορισμοί!
Μελίνα: Είμαστε ανοιχτοί σε όλα.
Dj Airth: Ήδη το “Season 2” ήταν αρκετά πειραματικό. Και ετοιμαστείτε για έναν τρίτο δίσκο ακόμα πιο πειραματικό και ακόμα πιο ποικιλόμορφο!
Μελίνα: Και ανεβαστικό…

MC: Τα μελλοντικά σας σχέδια ποια είναι;
Μελίνα: Καλοκαιρινό tour! Σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι και το κομμάτι «Φιλί» το οποίο είναι στην προώθησή του αυτή τη στιγμή.
Dj Airth: Και ετοιμάζονται και κάποιες συνεργασίες έκπληξη που θα δείτε στο μέλλον.
Zeraw: Να πούμε επίσης ότι μες το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουνε αρκετά remix του «Φιλιού»…

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here