11/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Slash, τέως κιθαρίστας των Guns ’N’ Roses και των Velvet Revolver που τα τελευταία χρόνια κάνει σόλο καριέρα, θεωρεί το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς του τις ζωντανές εμφανίσεις και τις περιοδείες.

Ο μουσικός κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το δεύτερο σόλο άλμπουμ του, με τίτλο “Apocalyptic Love”, και ετοιμάζεται για την εμφάνισή του στο Download Festival στη Βρετανία, αλλά και την περιοδεία που έχει προγραμματίσει στη Βόρεια Αμερική. Ο Slash από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου θα δώσει 15 συναυλίες σε ΗΠΑ και Καναδά.

Ανυπομονώ. Το νέο μου άλμπουμ είναι πραγματικά εξαιρετικό για περιοδείες γιατί είναι φτιαγμένο για live εκτελέσεις. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δουλεύω”, δήλωσε ο 46χρονος κιθαρίστας στο περιοδικό Kerrang. “Μου αρέσει να παίζω κιθάρα, μου αρέσει να γράφω τραγούδια, μου αρέσει να κάνω ηχογραφήσεις”, συνέχισε ο Slash.

Αλλά πάντα, από τότε που θυμάμαι να έχω την κιθάρα στα χέρια μου, η καλύτερή μου είναι να βγαίνω στη σκηνή και να κάνω συναυλίες σε περιοδείες ή μεγάλα festival όπως το Download. Κάνω δισκογραφία, αλλά οι περιοδείες και οι συναυλίες είναι το σημαντικότερο στη δουλειά μου. Γράφω συνέχεια. Το να βρίσκομαι στο «δρόμο» είναι καταλυτικό για μένα. Τα τραγούδια προκύπτουν αβίαστα”, ολοκλήρωσε ο μουσικός…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here