20/9/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Στις 2 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο, πολυαναμενόμενο album της Νατάσσας Μποφίλιου με τίτλο “Άνω τελεία”. Πρόκειται για την συνεργασία της τραγουδίστριας με τον συνθέτη Στάμο Σέμση και τον έναν από τους δύο μόνιμους συνεργάτες της  (ο άλλος είναι ο Θέμης Καραμουρατίδης), τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ep που περιλαμβάνει 6 νέα τραγούδια, τρία με ελληνικό στίχο και τρία ξενόγλωσσα. 

Το δελτίο τύπου του ep αναφέρει τα εξής: 
«Η Άνω Τελεία είναι ένα παιχνίδι για τρεις. Μια τολμηρή και προκλητική μουσική πρόταση που έρχεται από τον συνθέτη Στάμο Σέμση, τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τη Νατάσσα Μποφίλιου που ερμηνεύει απρόσμενα τα έξι τραγούδια του album. Η ιστορία της δημιουργίας του album αρχίζει λίγα χρόνια πριν, μέσα από κάποια πειράματα του Στάμου Σέμση για τη φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου. Κάποια τραγούδια ήρθαν κι έμειναν άλλα έφυγαν, κάποια απόκτησαν λόγια από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τελικά το καλοκαίρι που μας πέρασε ηχογραφήθηκαν με την ενορχηστρωτική συμβολή του Ορέστη Πλακίδη, αποτελώντας την Άνω Τελεία.»

1271678_10151899224719396_1312984122_o

Τις ενορχηστρώσεις του album που θα κυκλοφορήσει από την feelgood records, υπογράφουν ο Στάμος Σέμσης και ο Ορέστης Πλακίδης. Πρόσφατα μάλιστα ακούσαμε και δύο εξαιρετικά remixes της “άνω τελείας”  που επιμελήθηκαν ο Τareq και ο Niadoka, δύο από τους πιο ταλαντούχους νέους μουσικούς. Τα remix αυτά δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην έκδοση του album παρά κυκλοφορούν μόνο ψηφιακά.

Τα περιεχόμενα της “Άνω τελείας” είναι τα εξής: 1. ‘Ανω Τελεία , 2. Stellar Romance,  3.Ο Μάγος Βιολιστής,  4.  Πάμε Ξανά , 5. Wrong Way 6. Unfinished Song

Τα τραγούδια του νέου album θα παρουσιάσει η Νατάσσα Μποφίλιου στο Passport στον Πειραιά από τις 26 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο. Μαζί της στο Passport θα είναι και ο Στάμος Σέμσης ενώ την παρέα θα συμπληρώνει όπως πάντα ο δημιουργός και συνοδοιπόρος της Θέμις Καραμουρατίδης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here