25/10/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Μουσική Σκηνή Αρχιτεκτονική υποδέχεται τον Μάρκο Τομαρά, για μια ξεχωριστή παράσταση την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στις βραδιές jazz που καθιερώνονται κάθε Τρίτη στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής, με την συμμετοχή των κυριότερων εκπροσώπων της jazz.

Ο Μάρκος Τομαράς με την πολύχρονη εμπειρία του στον χώρο της jazz σκηνής σε Αμερική και Ελλάδα και έχοντας ανδρωθεί μέσα στο χώρο των Big Band  και πολυμορφικών συνόλων της jazz επί 22 χρόνια σε Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Σικάγο, μέσα από τις συνθέσεις του, τις ενορχηστρώσεις του και την μοναδική ματιά του στα πλαίσια του στάντ-αρτ ρεπερτορίου και τις διασκευές αυτών , κάνει χρήση ηχοχρωμάτων μέσα από την εμπειρία της σύνθεσης για  Big Band ορχήστρα και αλλάζει ριζικά επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο.

Σαξόφωνο, E.W.I. κιθάρα, βιμπράφωνο, φωνή και τα ξεχωριστά χρώματα συνοδείας στο πιάνο, αφήνουν τον ακροατή με μια ευχάριστη και μοναδική εμπειρία – εντύπωση μετάβασης σε άλλους χρόνους και μέρη, ενώ η επαναφορά του στο σημείο εκκίνησης γίνετε πάντα με ασφαλή και κατανοητό τρόπο.

Markos Tomaras1

ΜΑΡΚΟΣ ΤΟΜΑΡΑΣ Quintet

Μάρκος Τομαράς  – Σύνθεση, ενορχήστρωση, Φωνή, Ακουστικό, και ηλεκτρικό Μπάσο .
Άγγελος Τσουρέλης – Πιάνο.
Δημήτρης Μόνν – Κιθάρα
Τάσος ΚατσαρηςΤενόρο Σαξόφωνο , (E-lectronic, W-ind, I-nstrument)
Χρήστος Λιάτσος – Ντράμς, Βιμπράφωνο

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι
(Από Πειραιώς 106 – Στάση Μετρό: Κεραμικός)
http://www.arhitektonikilive.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9014428,210-3420842, 6978185871
Είσοδος: 10,00 € (με κρασί ή μπύρα)
Ώρα έναρξης: 22:00  Ώρα προσέλευσης: 21:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here