2/7/2012
www.musiccorner.gr

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας εξαιρετικός και μοναδικά αισθαντικός τραγουδοποιός, ο Δημήτρης Σταρόβας, ένας ξεχωριστός πολυδιάστατος καλλιτέχνης που γνωρίσαμε από τους “Άγαμους Θύτες” και ο Σάκης Μπουλάς, μια εκλεκτή προσωπικότητα στο χώρο της μουσικής και του θεάματος, πραγματοποιούν μαζί μία ανεπανάληπτη καλοκαιρινή περιοδεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μία δυνατή συνεργασία καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών που προσφέρει εξαιρετικές & αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία σε μια παράσταση που τα έχει όλα…!

Ο πλουραλισμός βασιλεύει στο πρόγραμμα και ο εξαιρετικός συνδυασμός των προαναφερόμενων καλλιτεχνών έχει ως αποτέλεσμα τα καλά τραγούδια καθώς και μοναδικές στιγμές ανατρεπτικού χιούμορ!

Από κοινού λοιπόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δημήτρης Σταρόβας & ο Σάκης Μπουλάς με τη συνδρομή της πολυμελούς ορχήστρας τους, συμπαρασύρουν τον κόσμο τραγουδώντας σε παρεΐστικο κλίμα μιας ανεπανάληπτης συναυλίας.

Αποτέλεσμα? Το αμέτρητο κέφι στο κοινό…!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 4/7/12 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΔΟΝ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 14/7/12 ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 19/7/12 «ΚΥΒΔΕΙΑ» προαύλιο Δημ.Σχολείου
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΙΕΣ 20/7/12 προαύλιο Δημ.Σχολείου
ΧΑΛΚΙΔΑ 28/7/12  ΚΑΣΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 31/7/12  ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here