12/5/2011
www.musiccorner.gr

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα και ο λόγος; Οι εμφανίσεις του στο RED, στη Λευκωσία!

Σ’ έναν υπέροχο χώρο που έχει αναβαθμίσει τα μουσικά δρώμενα της Κύπρου και  από τον οποίο έχουν περάσει, πρόσφατα, μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Δήμητρα Γαλάνη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και άλλοι , ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Στο κόκκινο» που αρχικά προγραμματίστηκε για όλο τον Απρίλιο, συνεχίζεται και ολόκληρο το Μάιο, αλλά και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου. Η προσέλευση του κόσμου κάθε Παρασκευή και Σάββατο είναι μεγάλη και οι κριτικές εξαιρετικά θετικές! Ο Κωνσταντίνος ξεδιπλώνει τόσο το ερμηνευτικό, όσο και το διασκεδαστικό του ταλέντο και μας εκπλήσσει με τις μουσικές επιλογές του και δηλώνει τρισευτυχισμένος για αυτή του τη δουλειά αλλά και από την αγάπη που του έδειξε για άλλη μια φορά ο κόσμος της Κύπρου.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο στο RED εμφανίζεται η Έλενα Αναγιωτού που γνωρίσαμε όλοι από το X-Factor 3 , η οποία καταχειροκροτείται και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Κάνοντας μια βόλτα από το RED αυτή τη περίοδο συναντάει κανείς κόσμο, όχι μόνο απ’ όλη την Κύπρο, αλλά και πολλούς φίλους του Κωνσταντίνου από τον καλλιτεχνικό , πολιτικό και αθλητικό χώρο του νησιού αλλά και της Ελλάδας, οι οποίοι ταξιδεύουν αποκλειστικά εκεί  για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Ο Κωνσταντίνος μετά το τέλος των παραστάσεων του στο RED, αρχές Ιουνίου πια, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και θα κάνει μια μίνι περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ηχογραφώντας παράλληλα το νέο του cd που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!

Μέχρι τότε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο «Στο κόκκινο», στο RED!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here