27/3/2014
www.musiccorner.gr

Ο Παντελής Θαλασσινός, πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή εδώ και χρόνια και έχει αγαπηθεί από το κοινό για τις πολύ μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες, με όπλο την απαράμιλλη και αισθαντική φωνή του παράλληλα με τις μοναδικές μουσικές του συνθέσεις, αλλά και για τις δημιουργίες που έχει χαρίσει σε αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός συναντά τη Μελίνα Κανά, μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, τον μεγάλο λυράρη και τραγουδιστή της Κρήτης, Βασίλη Σκουλά, καθώς και μια ομάδα επτά υπέροχων μουσικών, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν μία και μοναδική μουσική παράσταση, με τίτλο «Μελωδίες του Αιγαίου» στο Cirque Royal στις Βρυξέλες, την Παρασκευή, 28 Μαρτίου.

Ο Παντελής Θαλασσινός θα παρουσιάσει μερικές από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες όπως: Τα Σμυρναίικα τραγούδια, Ανάθεμα σε, Καράβια Χιώτικα, Εισιτήριο στην τσέπη σου, Δεν φταίω εγώ που Μεγαλώνω, Τυφλές Ελπίδες, Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε… Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή, με τελικό προορισμό ένα ειδικό αφιέρωμα στις ομορφότερες μελωδίες του αιγαίου.

thalassinos_2014_01

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή, κάνει δική της τη σκηνή με την εξαιρετική της παρουσία. Έχοντας ερμηνεύσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς, θα θυμίσει στους παλιότερους και θα γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο της: Το Αερικό, τα Μεταξωτά, το Μιλώ για Σένα, το Βάλε Κρασί…

Ο Βασίλης Σκουλάς, ένας από τους πιο καταξιωμένους ερμηνευτές και γνήσιος εκφραστής του κρητικού τραγουδιού, κατάφερε από τα 16 του, κιόλας, χρόνια να καθιερωθεί ανάμεσα στους πρώτους λυράρηδες και τραγουδιστές της Κρήτης. Παρέα με τη λύρα του και τις επιτυχίες του, υπόσχεται να ξεσηκώσει με κρητικούς ρυθμούς όλο το Cirque Royal!

Τέλος, η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η μουσική συνάντηση που φέρνει στη σκηνή έναν μεγάλο ερμηνευτή και μουσικό με δύο πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες, που ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό στίγμα στο τραγούδι.

Ο Παντελής Θαλασσινός, η Μελίνα Κανά και ο Βασίλης Σκουλάς θα μας παρασύρουν με τη μουσική και το κέφι τους σε νησιώτικους, λαϊκούς και εντέχνους ρυθμούς με την συμμετοχή ελληνικών χορευτικών συγκροτημάτων από το Βέλγιο!

Παρόντες θα είναι επίσης οι φίλοι μουσικοί του Παντελή Θαλασσινού, Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά-γκάιντες-τσαμπούνες), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο-keyboards), Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο). Στον ήχο ο Γιώργος Καρυώτης κι ο Ευτύχης Γιαννακούρας και ο Διαμαντής Μυλωνάς στα φώτα.

Cirque Royal:
Rue de l’enseignement, 81 – 1000 Bruxelles, τηλ. 02 – 218.20.15, www.cirque-royal.org

Ώρα έναρξης: 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 38,00€ – 33,00€ – 24,00€

Σημεία πώλησης εισιτηρίων: Cirque Royal: τηλ. 02 – 218 20 15 – www.cirque-royal.org, FNAC: www.fnac.be, www.ticketnet.be

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here