5/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Justin Timberlake, ως γνωστόν έκανε πρόταση γάμου στην Jessica Biel λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και, όπως ανέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον τους, επέλεξε το καλύτερο μέρος. Το ζευγάρι είχε πάει για χειμερινές διακοπές στο Wyoming όπου ο Justin έκανε την πρόταση στην Jessica. “O Justin γνωρίζει πολύ καλά πόσο αρέσει στη Jessica το σκι και τα βουνά, οπότε ήταν το τέλειο μέρος”, έγραψε η US Weekly.

Η Jessica είναι ενθουσιασμένη με τον αρραβώνα της και ξεκίνησε τα σχέδια για τον γάμο της με τον Justin μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης. Κι ενώ η Jessica σχεδιάζει τον γάμο τους, ο Justin  σκέφτεται τον επόμενο ρόλο του. Ο νέος ρόλος που έχει προταθεί στον Justin, είναι η ενσάρκωση του Sir Elton John σε μια νέα βιογραφική ταινία για τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Ο ίδιος ο Elton είχε αποκαλύψει ότι επιθυμεί να δει τον Justin πρωταγωνιστή στην ταινία. Ο Timberlake δεν έχει δώσει ακόμα κάποια απάντηση και σκέφτεται πολύ σοβαρά να αναλάβει τον ρόλο. “Ο Justin σκέφτεται σοβαρά την πρόταση. Δουλεύει με τους συνεργάτες του για να δουν πώς θα απαντήσει”.

Ο Timberlake έχει ήδη δώσει ένα δείγμα γραφής ως Elton John, καθώς συμμετείχε στο video clip του David LaChapelle για το τραγούδι του Elton John “This Train Don’t Stop There Anymore”. Πιθανότατα από αυτή την εμφάνιση του Justin να προήλθε και η επιθυμία του Elton John να αναλάβει ο αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός τον ρόλο του, σε μια ταινία που ο Elton θέλει να είναι μοναδική. Δεν θέλω να είναι μια απλή βιογραφική ταινία, καθώς η ζωή μου δεν ήταν απλή. Η ταινία ξεκινάει από την εισαγωγή μου σε κλινική απεξάρτησης το 1990 και τελειώνει με την έξοδό μου από την κλινική”, δήλωσε ο Sir Elton. Θα έχει τη μορφή musical και ίσως υπάρξουν και δύο νέα τραγούδια. Είναι μια σουρεαλιστική ματιά στη ζωή μου σε μορφή Moulin Rouge και όχι μια απλή καταγραφή των δεδομένων εκείνης της περιόδου”, ολοκλήρωσε ο καλλιτέχνης.

Η απόφαση του Justin θα επηρεαστεί σημαντικά και από τον χρόνο που θα γίνουν τα γυρίσματα, καθώς έχει ήδη υπογράψει για μία ταινία, ενώ φημολογείται ότι θα έχει ρόλο και στην επόμενη ταινία των αδελφών Coen!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here