10/9/2013
www.musiccorner.gr

Την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο άνοιξε και πάλι με μία εξαιρετική συναυλία: ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος ανέβηκε στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού με νέους και παλιούς του συνεργάτες, χαρίζοντας σε χιλιάδες θεατές ένα συγκινητικό και μοναδικό ταξίδι στο χρόνο.

markopoulos_irwdeio_2013_09_04

Οι θεατές του κατάμεστου Ηρωδείου είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγαπημένες και αξέχαστες επιτυχίες του συνθέτη όπως: «Μαλαματένια λόγια», «Ζαβαρακατρανέμια», «Χίλια μύρια κύματα», «Παραπονεμένα λόγια», «Μητέρα μεγαλόψυχη» «Πειρασμός», « Ελλάδα (Λένγκω)», « Φάμπρικα» « « Τα λόγια και τα χρόνια», «Η μάνα του Αλέξανδρου» κ.α.

markopoulos_irwdeio_2013_09_02_ntalaras

Τραγούδια που ερμήνευσαν με το με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Vassilikos, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Λάκης Χαλκιάς, ο πρωτοψάλτης Γιώργος Ναούμ και η σοπράνο Έλενα Κελεσίδη.

markopoulos_irwdeio_2013_09_01_mpofiliou

 

Το μοναδικό σύνολο των παραπάνω ερμηνευτών συμπλήρωσαν: ο διάσημος βέλγος φλαουτίστας Marc Grauwels, η περίφημη αυλήτρια του Νέι Σύλβια Κουτρούλη, 16μελής χορωδία, το 8μελές Βυζαντινό Σύνολο ΤΕΤΤΙΞ και η Oρχήστρα Παλίντονος Αρμονία.

markopoulos_irwdeio_2013_09_03

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here