7/4/2014
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Ασλανίδου είναι πλέον γεγονός και κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη, 10 Απριλίου από τη Heaven με τίτλο το όνομά της! Τα τραγούδια, στο σύνολό τους, έχουν την υπογραφή, στη μουσική, του Γιώργου Παπαδόπουλου και, στους στίχους, του Κυριάκου Ντούμου, εκτός από το τραγούδι «Αχ! Κινδυνεύω» με τους στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη, ενώ το τραγούδι «Το κρύο και η μοναξιά» έγραψαν ο Jimmy Καρυστινός και η Sunny Μπαλτζή.

melina aslanidou

Στο νέο album θα συναντήσουμε και τα ήδη γνώριμα και πολύ επιτυχημένα singles, όλα σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Κυριάκου Ντούμου, το «Δεν έχω διεύθυνση», μία από τις πιο αγαπημένες μπαλάντες των τελευταίων χρόνων, το «Καλοκαίρι αγκαλιά μου», ένα τραγούδι που το περασμένο καλοκαίρι μας μάγεψε με τις εικόνες και τη ρυθμική του ενέργεια καθώς και το «Τετάρτη βράδυ», μια ακόμη υπέροχη μπαλάντα με τη συμμετοχή – έκπληξη του Αντώνη Ρέμου. Ως bonus track, στο νέο cd συναντάμε επίσης μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μελίνας Ασλανίδου, «Το λάθος» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου.

aslanidou

Λίγο πριν την κυκλοφορία έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το νέο single του cd, το τραγούδι με τίτλο «Αχ! Κινδυνεύω»  σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη.

Ακούστε το “Αχ κινδυνεύω” εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here