9/11/2011
www.musiccorner.gr

Ο Σταύρος Λογαρίδης επιστρέφει με μια μουσική παράσταση με τίτλο “Με τα Φεγγάρια Χάνομαι… σε Ονειρεμένες Πολιτείες“, την Παρασκευή 11 & 18 Νοεμβρίου στις 22.30.

Στην μουσική παράσταση συμμετέχουν :
Σταύρος Λογαρίδης (φωνή, κιθάρα)
Νίκος Νεραντζόπουλος (πλήκτρα, κήμπορντς)
Patricia Gomez (κρουστά)

Είσοδος 10€
Ελάχιστη κατανάλωση 8€

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του βιβλιοπωλείου και στο www.ianos.gr
Πληροφορίες: 210 3217810

Ιανός
ΣΤΑΔΙΟΥ 24   ΑΘΗΝΑ

Ονειρεύτηκα μια παράσταση που θα έχει τίτλο «Με τα φεγγάρια χάνομαι Σε ονειρεμένες πολιτείες» που είναι συρραφή δύο τίτλων από τους παλιότερους μου δίσκους. Σε αυτή την παράσταση θα έχει τραγούδια από τα πρώτα χρόνια των Poll και τα δύσκολα χρόνια των Ακρίτας. Τις κινηματογραφικές μουσικές από τις ταινίες «Οι Απέναντι» του Γ. Πανουσόπουλου, της «Φόνισσας» του Κ. Φέρρη και βεβαίως ‑ βεβαίως τραγούδια από τους προσωπικούς μου δίσκους“.
Στ. Λογαριδης

Ο Σταύρος Λογαρίδης υπήρξε ένας από τους πιο αποστασιοποιημένους τραγουδιστές‑δημιουργούς της γενιάς του, όσο αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά.
Αντιθέτως έχει ένα πολύ πλούσιο ενεργητικό στην δισκογραφική του καριέρα. Φέτος με την είσοδο του 2011 αποφάσισε να ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του και να γυρίσει στο πάλκο ξανά (η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2005 όταν συμμετείχε στο Magic Bus, ένα event που άφησε εποχή, μαζί με τους Socrates και τον Δημ. Πουλικάκο, στο Club22)
Ο Σταύρος επιστρέφει στο πάλκο μ’ ένα πρόγραμμα που θα συμπεριλαμβάνει τραγούδια από τους Poll, που υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, καθώς και τραγούδια που τραγούδησαν σε δίσκους του καλλιτέχνες όπως οι Π. Σιδηρόπουλος, Ελ. Αρβανιτάκη, Ελ. Τσαλιγοπούλου, Γ. Ζήκας, Ν. Πορτοκάλογλου, Μπ. Στόκας, Χ. Αλεξίου, Μαν. Ρασούλης κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here