10/2/2014
www.musiccorner.gr
(χορηγός επικοινωνίας)

Στο HALF NOTE, συναντιούνται και συνομιλούν δύο γίγαντες της μουσικής, ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Σταμάτης Κραουνάκης υπό την τρυφερή ματιά της ερμηνεύτριας –μουσικού Έρρικας Πατρικίου και των συνεργατών της, του Ηλία Χατζόγλου, (πιάνο-σύνθεση)του Γιάννη Καραμανιώλα (κοντραμπάσο), του Θανάση Γατή (σαξόφωνο) και του Δημήτρη Γκαβαρδίνα (τύμπανα).

Μια βραδιά γεμάτη έμπνευση και έκπληξη με τραγούδια των δύο μεγάλων συνθετών, διασκευασμένα από το μουσικό σχήμα.

 posterERRIKA.ai

Στα βήματα τους μελοποιούμε και παρουσιάζουμε σε μουσική του Ηλία Χατζόγλου το ποιητικό έργο υγρασία μέρος της Μυθολογίας του Μάνου Χατζιδάκι όπως επίσης και Σεφέρη, Καβάφη, Ελύτη και Βρεττάκο.

Κραουνάκης και Χατζιδάκις, Χατζιδάκις και Κραουνάκης, αναλλοίωτοι στο χρόνο, όαση μέσα στους χαλεπούς καιρούς, σε μια σχέση μουσικά βαθιά συγγενική, παίρνουν από το χέρι το αθηναϊκό κοινό σε ένα ταξίδι στη χώρα των μουσικών θαυμάτων. Αυτή η νύχτα μένει, Μαρόκο, Γόβα στιλέτο, Ροζ γραβάτα, Περιμπανού, Μην τον ρωτάς τον ουρανό, Μια πόλη μαγική, Αθανασία, είναι λίγα από τα πολλά τραγούδια που ενέπνευσαν τους τέσσερις Βολιώτες καλλιτέχνες που επιμένουν να ζουν κάπου στους πρόποδες του Πηλίου και να δημιουργούν μια παράσταση από καρδιάς με τον τίτλο

«Με την πρώτη σταγόνα της βροχής… έπεσε έρωτας».

HALF NOTE
Τριβωνιανού 17 στο Μετς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here