14/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τον χορευτή Casper Smart φημολογείται ότι έχει δεσμό η Jennifer Lopez.

Σύμφωνα με την US Weekly, ο Casper και η Jennifer έχουν αρχίσει να βγαίνουν εδώ και λίγες εβδομάδες, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να τους …μυριστούν οι παπαράτσι και οι δημοσιογράφοι.

Ο Casper κατάγεται από την California, η γνωριμία έγινε στην περιοδεία της Jennifer και η σύγκριση με τον επίσης χορευτή Cris Judd, τον δεύτερο σύζυγο της Lopez, ήρθαν …φυσιολογικά! Ο Casper χορεύει στο Club Boulevard του Los Angeles. Είναι πολύ δημοφιλής στις γυναίκες επειδή χορεύει γυμνός απ’ τη  μέση και πάνω”, πληροφόρησε «πηγή» την εφημερίδα.

Ο Casper έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες, όπως την “Step Up” και έχει εμφανιστεί στη σειρά “Glee”, ενώ συνόδευε τη Beyonce στην εμφάνισή της στα βραβεία Grammy του 2010.

Casper Smart

Η Jennifer δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της έκδοσης, «δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό». Μέχρι πριν από λίγες βδομάδες, κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Jennifer έβγαινε με τον Bradley Cooper.

Η τραγουδίστρια πάντα είχε έντονη προσωπική ζωή και οι φήμες για τους έρωτές της δημιουργούσαν ανέκαθεν αίσθηση, άσχετα αν τις περισσότερες φορές ήταν απλά ανυπόστατες φήμες των media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here