25/4/2014
www.musiccorner.gr

Mε τα πιο αγαπημένα, τρυφερά, ερωτικά ανατρεπτικά τραγούδια υποδέχονται η Πένυ Ξενάκη και ο Νίκος Καρακαλπάκης τον “ανθισμένο” Μάη στην Galerie δημιουργών.

Η Πένυ Ξενάκη με την ξεχωριστή χροιά της και το πάθος στις ερμηνείες της έχει μια συνεχή πληθωρική παρουσία στα μουσικά δρώμενα του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού εδώ και 30 χρόνια, με συναυλίες σε σπουδαίους χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και δισκογραφικές συμμετοχές και συνεργασίες με πολλούς από τους πιο αξιόλογους συνθέτες του χώρου (Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Απόστολος Καλδάρας, Γιώργος Κατσαρός, Ηλίας Ανδριόπουλος, Μάριος Τόκας, Κώστας Χατζής κ.α).

Ο Νίκος Καρακαλπάκης είναι ένας νέος ταλαντούχος καλλιτέχνης που η ευέλικτη φωνή του, η σκηνική του παρουσία αλλά και ο αισθαντικός τρόπος ερμηνείας του τον κατατάσσει στους σημαντικότερους ανερχόμενους ερμηνευτές.

xenaki_karakalpakis_afisa_2014_04_01

Με σημαντικές και σταθερές συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και η Πηγή Λυκούδη καθώς και με σημαντικούς ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής, υπηρετεί πιστά και με σεβασμό την καλή μουσική καλύπτοντας μια μεγάλη ερμηνευτική γκάμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Μαζί θα ενώσουν τις φωνές τους «μια βραδιά του Μαγιού» με τραγούδια της καρδιάς.

Στα πλήκτρα ο Γιώργος Τσοκάνης.

Παρασκευή 2 Μαΐου
Ωρα: 21.30

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Πολυχώρος Τέχνης- Galerie δημιουργών
Ελαιών 1Α  (είσοδος από χελιδονούς 28) – Νέα Κηφισιά
τηλέφωνο κρατήσεων:210 6251732

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here