30/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το 2011 θα μείνει αξέχαστο στη Selena Gomez! Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός μέσα στο 2011 έζησε την παγκόσμια αναγνώριση, αποτέλεσμα του πολύ επιτυχημένου άλμπουμ “When The Sun Goes Down” του συγκροτήματος του οποίου ηγείται Selena Gomez & The Scene.

Εκτός από την 3η θέση στα αμερικανικά charts, από το άλμπουμ αυτό και τα δύο singles που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα έχουν καλή πορεία στα charts, ενώ άλλο ένα single, το “Hit The Lights”, κυκλοφόρησε πρόσφατα και πάει πολύ καλά.

Η 19χρονη Selena γνώρισε κι άλλες πολλές επιτυχίες. Πρωταγωνίστησε στην ταινία “Monte Carlo”, ενώ πριν λίγες εβδομάδες ήταν η οικοδέσποινα των Ευρωπαϊκών βραβείων του MTV!

Η μουσική μου μου επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη με την περιοδεία. Ενθουσιάστηκα υπέρμετρα που μπόρεσα να πάρω τους …δρόμους και να ηγούμαι αυτού του σχήματος στην τουρνέ. Ενθουσιάστηκα που πήγα σε πολλά μέρη, γνώρισα τους θαυμαστές μου, γνώρισα νέους τόπους. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να έχει τόση επιτυχία η περιοδεία. Ο Καναδάς ήταν φανταστικός”, δήλωσε η Selena.

Η καριέρα της Gomez ξεκίνησε από τη Disney και τη Nickelodeon. Η εκπομπή της στη Disney τελείωσε πριν λίγο καιρό και παρά τη λύπη της γι’ αυτό, αισθάνεται ότι η διακοπή της εκπομπής βοήθησε στη «Στροφή» που κάνει στην καριέρα της. Για να πω την αλήθεια, με στενοχώρησε το γεγονός ότι τελείωσε η εκπομπή και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Αλλά ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου”, απάντησε όταν ρωτήθηκε τι θα θυμάται πιο έντονα από το 2011. “Πιστεύω ότι έγινε σε μια περίοδο που ήταν θετική για μένα”.

Στα θετικά της χρονιάς, για τη Selena, σίγουρα πρέπει να είναι και η σχέση της με τον Justin Bieber, τον 17χρονο καναδό τραγουδιστή που αποτελεί το όνειρο χιλιάδων κοριτσιών σε όλο τον κόσμο!

Η Selena σκοπεύει να ξεκουραστεί αυτό τον καιρό, καθώς το βεβαρημένο πρόγραμμά της δεν της επέτρεπε εδώ και καιρό να χαρεί τους αγαπημένους της. “Θα κάνω διακοπές τα Χριστούγεννα. Για δυόμισι βδομάδες δε θα κάνω τίποτα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here