1/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι +Συν-Πλην έρχονται στην Αυλαία την Παρασκευή 5 Απριλίου, για να παρουσιάσουν το δίσκο τους με τίτλο «Μια κονδυλιά στην άμμο». Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι που αποτελείται από 6 ξεχωριστά αλλά και αλληλένδετα τραγούδια σε ρυθμούς ποπ & ροκ αλλά και μπαλάντες. Το δίσκο υπογράφουν ο Παναγιώτης Λιανός (μουσική) και ο Βασίλης Πουλημενάκος (στίχοι).

Στην εκτέλεση των κομματιών συμμετέχει το γκρουπ των +Συν-Πλην και ο Κώστας Παρίσης από τα Υπόγεια Ρεύματα. Οι ενορχηστρώσεις έγιναν από τον Παναγιώτη Λιανό και σε δυο τραγούδια από κοινού με τον Κώστα Παρίση. Ερμηνεύουν η Μαίρη Αθανασίου, ο Κωνσταντίνος Δώρας, ο Κώστας Γαλίτης και παιδική χορωδία σε διεύθυνση Ράνιας Ααρών, καταθέτοντας αποφασιστικά θέση και άποψη.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2013 ενώ τα τραγούδια έχουν ανέβει και στο διαδίκτυο. Το πρόγραμμα της βραδιάς θα πλαισιωθεί με διασκευές από την έντεχνη και rock ελληνική μουσική σκηνή. Φίλοι και συντελεστές του έργου θα τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους τη βραδιά.

Οι +Συν-Πλην είναι:
Μαίρη Αθανασίου
: τραγούδι
Παναγιώτης Λιανός
: κιθάρα
Δημήτρης Καζάνης
: βιολί, πλήκτρα
Αντώνης Τσάτσης
: τύμπανα, κρουστά
Δημήτρης Κομματάς
: μπάσο

Παρασκευή 5/4/2013
Ώρα έναρξης: 22.30

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου όρους 15 (και Κων/λεως 115) Βοτανικός
τηλ.: 2103474074

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here