7/12/2010
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει για πρώτη φορά στο club του Σταυρού του Νότου τα τραγούδια από το νέο της δίσκο που κυκλοφορεί σχεδόν ταυτόχρονα με τις παραστάσεις της!

«Μια πόλη για δύο». Τίτλος και των παραστάσεων αλλά και του νέου δίσκου, τον οποίο υπογράφουν κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής: Θάνος Μικρούτσικος, Νίκος Ζούδιαρης, Χρήστος Θηβαίος, Οδυσσέας Ιωάννου, Διονύσης Τσακνής, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Φωτεινή Λαμπρίδη, Σταύρος Σταύρου, Μαρία Παπαγεωργίου, Αργυρώ Χριστοδουλίδου και Δανάη Αντωνοπούλου είναι οι δημιουργοί που εμπιστεύθηκαν τη φωνή και την ερμηνευτική δύναμη της Ρίτας Αντωνοπούλου και τις χάρισαν τα νέα τους τραγούδια.

Τραγούδια που θα μας συνοδεύουν σταθερά τα επόμενα χρόνια, για πρώτη φορά όμως θα παρουσιαστούν στο Σταυρό του Νότου, από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και για τέσσερις μόνο Τετάρτες.

Και φυσικά τα νέα της τραγούδια θα διασταυρωθούν με παλαιότερα και σπουδαία από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, ενώ θα υπάρχουν και απρόσμενα περάσματα σε τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, τραγούδια που πρωταρχικά συγκινούν την ίδια, τα υπηρετεί με αγάπη και τα αποδίδει με όλο της τον εαυτό. Άλλωστε η σκηνή είναι ο φυσικός της χώρος, καθώς καταφέρνει όχι απλώς να ερμηνεύει τους διαφορετικούς ρόλους και χαρακτήρες των τραγουδιών αλλά να γίνεται η πρωταγωνίστρια τους.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου επιστρατεύει τη δύναμη, την ακρίβεια και το πάθος της φωνής της αλλά και την χαρισματική θεατρική παρουσία της στη σκηνή και από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου μας προσκαλεί στο club του Σταυρού του Νότου και μας δίνει την ευκαιρία να την απολαύσουμε στη σκηνή για πρώτη φορά μαζί με τα νέα της τραγούδια.

 «Μια πόλη για δύο». Αλλά και για όλους όσους αγαπούν το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι στην πιο ουσιαστική εκδοχή του! 

Μαζί της οι μουσικοί: Άκης Γαβαλάς – Τύμπανα,  Χρήστος Βογιατζής- Μπάσο,  Λευτέρης Πουλιός – Πλήκτρα,  Δημήτρης Σινογιάννης – Κιθαρα Νίκος Λαγός – Ήχος

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ (CLUB)
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975, 210 9239031
Ώρα έναρξης: 22:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here