Γράφει o Σοφιανός Καβακόπουλος
www.musiccorner.gr
 Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σήμερα το πήρα  απόφαση οι γυναίκες είστε ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ! Μπορείτε να αντέξετε καταστάσεις και συνθήκες που μόνο εξωγήινοι οργανισμοί μπορούν να ανταπεξέλθουν. Είστε απόλυτα φυσιολογικές εκεί που οι Άνθρωποι χαρακτηρίζουν Death Zones!

venus-surface

Βρέθηκα σήμερα το πρωί σε γνωστό πολυκατάστημα, θέλοντας να κάνω μια αλλαγή σε ένα ρούχο που έφεραν ως δώρο στην κόρη μου. Ναι όντως με πιάνουν μερικές φορές κάποιες κρίσης ρίσκου και αποφασίζω να κάνω πραγματικά exteme πράγματα!

10 το πρωί λοιπόν και μέσα σε ένα πολυκατάστημα με ρούχα γυναικεία, 50 γυναίκες, και ένας άντρας… Γυναίκες να γυρνούν τους διαδρόμους σαν να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Άντρας άνθρωπος να ψάχνει να βρει ταμπέλες αναφοράς. Φυσικά τα καταστήματα αυτά δεν θεωρούν απαραίτητο να βάλουν ταμπέλες ψηλά “ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ”, “ΜΠΛΟΥΖΕΣ”, “ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ”. Μετά από αρκετό ψάξιμο και ελιγμούς σε διαδρόμους που χωράει με το ζόρι ένας άνθρωπος το βρίσκω. Κοιτάζω νούμερο, παίρνω παντελόνι και πηγαίνω προς το ταμείο. Συνολικός χρόνος 5 λεπτά. ΑΠΟΡΩ τι κοίταζαν όλες αυτές οι γυναίκες τόσες ώρες εκεί μέσα.

Νιώθω μια έντονη δυσφορία από την ζέστη και κοιτάζω στο ρολόι μου το θερμόμετρο. Ναι έχω θερμόμετρο στο ρολόι, γιατί κυκλοφορώ με την μηχανή και στα βουνά. Θερμοκρασία μέσα στο κατάστημα 45.5 βαθμοί Κελσίου! Κοιτάζω τριγύρω μου και είμαι ο μόνος που ζεσταίνεται. ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ. Φτάνω στο ταμείο και τα φώτα βρίσκονται 50 εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου. Η ζέστη μεγαλώνει και η ουρά μπροστά μου τεράστια. Τεράστια πάντα για τα δεδομένα ενός άντρα (8 άτομα). 
Οι πρώτες στάλες ιδρώτα κυλούν στο μέτωπο και δεν αντέχω με τίποτα πλέον εκεί μέσα. Οι δύο ταμίες έχουν πιάσει συζήτηση για το πόσο ωραία θα είναι η πελάτισσα μέσα στο μπλουζάκι που αγόρασε και πόσο την κολακεύει και εγώ λιώνω στην …έρημο της Ν. Ιωνίας!

man-walking-through-the-desert

Πλησιάζω την μια ταμία κάνοντας απλά γνωστό αυτό που οι Γυναίκες δεν καταλαβαίνουν. “Κάνει ζέστη ή εγώ ζεσταίνομαι;“, την ρωτάω, και με την πιο αφοπλιστική ειλικρίνεια μου απαντά, “Μα όχι, έχει μια υπέροχη δροσούλα“. Στην πρόταση μου να ανοίξουν το air-condition, μου λένε πως δεν είναι ακόμη καιρός για air-condition!!!

Κοιτάζω τριγύρω να βρω μια χείρα βοηθείας, και στο βάθος βλέπω άλλον έναν ριψοκίνδυνο άντρα να ιδρώνει κι αυτός. ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ. Είστε εξωγήινες! Όχι από τον Άρη, από την Αφροδίτη. Σε τέτοιες συνθήκες πρέπει να ζείτε…

Αντέχετε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, κάνετε αποτρίχωση στα πιο περίεργα σημεία του σώματος σας γελώντας και συζητώντας με την φίλη σας την ίδια στιγμή. Βάζετε καυτά κεριά στο πρόσωπο και τραβάτε τρίχες από τα φρύδια σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Περπατάτε πάνω σε 12ποντα τακούνια που καταλήγουν σε 3 χιλιοστά επιφάνεια ακόμη και στο πιο γυαλιστερό μάρμαρο σαν να είστε με τις παντόφλες σας!

Και φτάνετε στο τελείωμα να λέτε πως όλα αυτά τα κάνετε ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Για να αρέσετε σε εμάς τους άντρες. Ακόμη και αν το δεχτώ αυτό, που με δυσκολία το δέχομαι, γιατί όταν σας ρωτάει κάποιος ποιο είναι το δυνατό σας σημείο απαντάτε με στόμφο, “ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ”…!

Ελάτε πείτε την αλήθεια… Είστε ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ, γι αυτό και μπορείτε να συνεννοηθείτε μόνο μεταξύ σας!!!

———————

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here