Γράφει o Σοφιανός Καβακόπουλος
www.musiccorner.gr
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Την περασμένη εβδομάδα η κόρη μου έγραψε το καθιερωμένο γράμμα στον Αη Βασίλη, εξηγώντας του πόσο καλό παιδί ήταν όλη την χρονιά και γιατί αξίζει τα δώρα που του ζητούσε. Βέβαια το γράμμα πλέον δεν είναι σε χαρτί, δεν χρειάζεται μολύβι, δεν θέλει φάκελο αλλά ούτε και γραμματόσημο. Άνοιξε τo computer της και έγραψε ένα υπέροχο email, στέλνοντας στον Άη Βασίλη και λαμβάνοντας απαντητικό email πίσω μέσα σε δευτερόλεπτα. Για άλλη μια φορά πείστηκε ότι ο Άη Βασίλης είναι αληθινός.

Σκέφτηκα λοιπόν να γράψω και εγώ ένα γράμμα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να συμβεί…!

Christmas-Santa-Claus-Funny-HD-Wallpaper-1080x607

Αγαπητέ Άη Βασίλη,

Το ξέρω πως δεν σου πολυαρέσει αυτό το όνομα και προτιμάς το Santa Claus, αφού όσο σε φώναζα έτσι πάντα έπαιρνα δώρα. Αλλά για να σε εξευμενίσω σου λέω πως αρνούμαι να δεχτώ αυτά που προσπαθούν να με πείσουν πως ήσουν αδύνατος και με μαύρο ράσο και σε σκέφτομαι πάντα με την κόκκινη στολή σου, με τα γουνάκια, τα άσπρα μούσια και τα κόκκινα μάγουλα (αυτά τα κόκκινα μάγουλα να τα προσέξεις στην ηλικία σου, μπορεί να σημαίνει πως έχεις ανεβασμένη πίεση). Σε ζηλεύω πάντως, γιατί έχεις βρει την δουλειά που κάθεσαι 364 μέρες και δουλεύεις μία. Εντάξει δε λέω, δουλειά είναι να απαντάς και στα γράμματα κάθε βλαμμένου, σαν και εμένα, αλλά πραγματική δουλειά είναι μόνο μια… Την Παραμονή. Σημειώνω εδώ πως φέτος κι εγώ θα δουλεύω την παραμονή οπότε σημείωσέ το στα υπέρ μου.

Στο θέμα μας, τώρα. Θα είμαι ειλικρινής και ελπίζω να το εκτιμήσεις. Καλό παιδί δεν ήμουν φέτος. Κωλόπαιδο ήμουν πάλι, και έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου να περνάω καλά. Νευρίαζα και φώναζα, απαιτούσα πάντα να είναι όλα τέλεια. Εδώ ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Έχοντας και εσύ τόσα ξωτικά τριγύρω σου να φτιάχνουν παιχνίδια, απαιτείς την τελειότητα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως εγώ δεν έχω ξωτικά, έχω όμως εξωτικά Ελληνόπουλα. Εξωτικά αφού πιστεύουν τη μαμά τους πως είναι πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Την τελειότητα παρά τις φωνές δεν την πέτυχα τουλάχιστον ελπίζω να πετύχω το δωράκι μου.

Για φέτος λοιπόν περιμένω απλά πράγματα από σένα. Καλά, ειρήνη και υγεία σε όλο τον κόσμο (σ.σ: ελπίζω να μην καταλάβει ότι τον γλύφω), αλλά και μερικά προσωπικά πραγματάκια. Πρώτον να βρω έναν χορηγό να μου δίνει χρήματα για τις προσωπικές μου ανάγκες. Και εγώ θα κάνω ένα τατουάζ στην πλάτη μου την φάτσα του ναααααα με το συμπάθιο να το βλέπουν όλοι και να ξέρουν ποιος είναι αυτός ο καλός άνθρωπος. Δεύτερον θέλω να βρω την τελειότητα στην δουλειά και να βλέπω τον κόσμο να δουλεύει και να μην τα περιμένει έτοιμα (είμαι πλέον σίγουρος πως γεννήθηκαν κουρασμένοι). Δεν σου ζητώ να σταματήσουν να με σιχαίνονται, αφού έτσι την βρίσκω περισσότερο. Θέλω επίσης να κερδίσω το Λόττο και να πάρω όλους τους φίλους μου να τους βάλω σε ένα μαγαζί με μοτοσυκλέτες και να τους κάνω δώρο από μία, όποια θέλουν αυτοί. Και μετά να φύγουμε ένα ταξίδι. Θέλω επίσης να μισθώσω όλα τα ταξί της Αθήνας και να μας ακολουθούν από πίσω και να μην κυκλοφορεί ταξιτζής στην Αθήνα να είναι λίγο πιο ασφαλείς οι δρόμοι. Θέλω επίσης να κερδίσει ο γιατρός άλλο ένα πρωτάθλημα έτσι για να σκάσει ο Λάζαρος στην Κρήτη και ο Rein στην Αθήνα. Τώρα ό,τι άλλο θέλεις να φέρεις δεν θα πω όχι. Δώρα να έχει κάτω από το δέντρο και εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων αγαπημένε μου άγιε και ελπίζω όχι μόνο να μου απαντήσεις αλλά και να μου φέρεις τα δώρα μου, και από εμένα Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!

Με αγάπη

Σοφιανός

Υ.Γ. Φέρε και εκείνα τα δώρα της κόρης μου και του γιου μου γιατί φέτος δεν παίζει μία για να τους πάρουμε εμείς δώρα. Ευχαριστώ και πάλι…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ

Ρε Βλαμμένε,

Σαράντα χρονών μαντράχαλος, ακόμη το EXPRESS των Χριστουγέννων βλέπεις; Πιες ένα ποτάκι να στανιάρεις και άσε τα γράμματα για τα παιδιά σου. Ο Γιατρός πρωτάθλημα δεν βλέπει που να πάρεις DUCATI και τους ταρίφες πολλοί εμίσησαν την ταρίφα ουδείς. Αν θέλεις να βρεις χορηγό μπορώ να σου στείλω τηλέφωνο από γιατρό στην Casablanca για να κάνεις αλλαγή φύλου, αλλιώς χορηγό δεν βρίσκεις που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω.

Με εκτίμηση

Υπεύθυνος Απαντήσεων Άη Βασίλη…

 ———————

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here