24/4/2014
www.musiccorner.gr

Η 5th Season Records παρουσιάζει τον Μόνιμο Κάτοικο που “γύρισε όλόκληρο τον κόσμο” για να ετοιμάσει το καινούριο του single «Όνειρο» με τη συμμετοχή του Πάνου Γουργιώτη, παράλληλα με την κυκλοφορία των 24 νέων του τραγουδιών.

Μέχρι τις Βρυξέλες έφτασε η χάρη του Μόνιμου Κάτοικου, για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του νέου του video clip από τον κορυφαίο στην Ελλάδα σκηνοθέτη του χώρου Γιάννη Παπαδάκο. Σε μια εποχή που οι καλλιτέχνες διστάζουν να κυκλοφορούν δίσκους, ο Μόνιμος Κάτοικος και το label του 5th Season Records τολμούν τα αδιανόητο. Ταυτόχρονη κυκλοφορία των 24 νέων τραγουδιών του Μόνιμου Κάτοικου, μέσα από τον concept δίσκο «Hansel & Gretel».

monimos_katoikos_2014_04

Το single αυτό του Μόνιμου Κάτοικου, είναι το δεύτερο κατά σειρά single από τον δίσκο “Hansel & Gretel”, αφού ακολουθεί το τραγούδι «Πρώτο Τραίνο», το οποίο ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο views. Το πολυαναμενόμενο album κυκλοφορεί μετά από δύο χρόνια συλλογής υλικού και ηχογραφήσεων και εμπεριέχει 24 κομμάτια χωρισμένα σε δύο δίσκους, τον Hansel (Δίσκος 1ος) και την Gretel (Δίσκος 2ος). Στις συμμετοχές του δίσκου βρίσκουμε τους Λόγο Απειλή, Λάγνη, Οδυσσέα,Tiny Jackal, Icy, Μελωδός, Αυτόνομο Αγκάθι, Sifu Versus, Face, Mc Yinka, Unholy Union, Big Shine, Πάνο Γουργιώτη, Αγγελικό Συναίσθημα, Μαρίνα Σπανάκη, Μαρία Καρέτσου, Lion, Γιάννης & Ευγενία Λάζαρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here