15/4/2014
www.musiccorner.gr

Πάσχα στο στούντιο θα κάνει ο Χρήστος Παπαδόπουλος καθώς ετοιμάζει πυρετωδώς δυο μοναδικές μουσικές συλλογές με συμμετοχή κορυφαίων ερμηνευτών, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Μάιο.

papadopoulos_xristos_2014_04_01

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Παπαδόπουλου βασίζεται στον«Ερωτόκριτο», το έμμετρο μυθιστόρημα του Βιτσέντζου Κορνάρου, ένα από τα σημαντικότερα έργα της κρητικής λογοτεχνίας, που δεν θα μπορούσε παρά να ερμηνεύσει μια από τις μεγαλύτερες φωνές του νησιού, όπως αυτή του Βασίλη Σκουλά. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο, μήνας που άλλωστε τιμάται η μνήμη της ιστορικής Μάχης της Κρήτης.

Παράλληλα ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης ετοιμάζει και μια εξαιρετική δουλειά με μουσική που έχει γράψει για τραγούδια αφιερωμένα στον ποντιακό ελληνισμό και συμμετέχουν οι μεγαλύτερες «φωνές» του Πόντου, όπως ο Δημήτρης Καρασαββίδης και ο Στάθης Νικολαΐδης.

skoulas_papadopoulos_xristos_2014_04_01

Το cd θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο, μήνας όπου τιμάται η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων και αποτελεί ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα με στίχους που μπορούν να ακούσουν όλοι οι Έλληνες, καθώς τα περισσότερα τραγούδια περιέχουν νεοελληνικούς στίχους που αναφέρονται στον Πόντο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here