4/4/2013
www.musiccorner.gr

Ο γνωστός και επιτυχημένος τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου κυκλοφορεί την τρίτη προσωπική δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Meditation 2”. Το “Meditation 2” αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας “Meditation” και είναι μία ποιητική συλλογή σε μορφή ενός διπλού CD με 32 ανατρεπτικά – ριζοσπαστικά κομμάτια – πρόζα, εκ τον οποίων υπάρχουνε και 2 τραγούδια, το “Oscar” και το “Barcode” που έχουνε γίνει video clip.

Το διπλό CD κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, digital stores και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία από την Polymusic.

Ο Ανδρέας Λάμπρου είχε κυκλοφορήσει από την Polymusic, άλλες 2 δισκογραφικές δουλειές το “Meditation” και το “Gramophone” που περιέχει μόνο ορχηστρικά κομμάτια. Από τη δουλεία “Meditation” έγιναν video clip τα κομμάτια “Τσίρκο” και “Μαύρο”.

Έχει γράψει τραγούδια σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της δισκογραφίας όπως: Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μιχάλης Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Νίκος Μακρόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Πέτρος Γαϊτάνος, Μαντώ, Γιάννης Ζουγανέλης, Χριστίνα Μαραγκόζη, Τάκης Ζαχαράτος, Κατερίνα Κούκα, Onirama, κ.α.

Έχει κάνει τραγούδια για Θέατρο, Κινηματογράφο, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Internet, Διαφήμιση, Τύπο, αλλά και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Τραγούδια του έχουν κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here