19/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με ένα άλμπουμ σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, δύο τίτλους και περισσότερα από είκοσι νέα κομμάτια συνεχίζουν τη δισκογραφική τους πορεία οι Kaiser Chiefs.

Το τέταρτο άλμπουμ της καριέρας τους θα κυκλοφορήσει επισήμως στα δισκοπωλεία στις 27 Ιουνίου, αλλά στο μεταξύ έχει γίνει διαθέσιμο από το site του συγκροτήματος από τις 3 Ιουνίου για την Ευρώπη, ενώ στη Βόρεια Αμερική κυκλοφορεί από τις αρχές Μαρτίου. Ο ευρωπαϊκός τίτλος είναι “The Future Is Medieval” και ο αμερικανικός “Start The Revolution Without Me”, με την παραγωγή να υπογράφεται από τους Tony Visconti και Ethan Johns.

Το άλμπουμ των Kaiser Chiefs κυκλοφορεί και σε συλλεκτική έκδοση βινυλίου τεσσάρων δίσκων που περιέχουν όλα τα κομμάτια του δίσκου. Το συγκρότημα δίνει την ευκαιρία στους αγοραστές να επιλέξουν οι ίδιοι τα δέκα από τα συνολικά 23 κομμάτια που θα περιέχει το δικό τους cd, αλλά και την επιλογή του εξωφύλλου, ενώ δίνεται η δυνατότητα για κέρδος για κάθε αγοραστή, καθώς για κάθε «αντίγραφο» της έκδοσης που παραγγέλνει κάποιος ο αρχικός αγοραστής μπορεί να κερδίσει μία λίρα Αγγλίας.

Επειδή οι εκδόσεις είναι διάφορες, σας δίνουμε τους τίτλους των τραγουδιών της deluxe έκδοσης :

Fly on the Wall
Saying Something
Starts with Nothing
Can’t Mind My Own Business
Little Shocks
When All Is Quiet
Man on Mars
Things Change
Child of the Jago
I Dare You
Problem Solved
My Place Is Here
Cousin in the Bronx
Long Way from Celebrating
Dead or in Serious Trouble
Coming Up for Air
Out of Focus
Back in December
Heard It Break
If You Will Have Me

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here