23/5/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Κάθε συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι μοναδική. Κάθε συνάντησή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Είναι αυτό που όταν το ζεις νομίζεις πως σου συμβαίνει μόνο για μια φορά, για τότε που το ζεις. Κι αν το ζήσεις μια φορά, τότε σίγουρα θες να το ξαναζήσεις!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει, όπως εκείνη καλά γνωρίζει, στη συγκίνηση των μεγάλων της τραγουδιών, στο λόγο κορυφαίων ποιητών και στιχουργών, σε τραγούδια γεμάτα κέφι και ρυθμό. Εδώ και χρόνια κάνει την παράδοση να είναι σημερινή και μας συστήνει νέους ήχους και ρυθμούς, μας θυμίζει ρεμπέτικα από τη μια και “τζαζάρει” από την άλλη με την ίδια πίστη, πότε σε ανοιχτά θέατρα και πότε σε κλειστούς χώρους. Εδώ και χρόνια διασκεδάζουμε με τα τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, ερωτευόμαστε με τα τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, πορευόμαστε με τα τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, φτιάχνουμε συνθήματα με τα τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

arvanitaki

Η σπουδαία ερμηνεύτρια επιστρέφει στην Κύπρο τον Ιούνιο για τρεις μοναδικές συναυλίες με μια ομάδα 5 εξαιρετικών μουσικών: Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (πνευστά και κλασσική κιθάρα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πλήκτρα), Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, μαντολίνο, τζουράς κι ενορχηστρώσεις). Τα φώτα επιμελείται η Μαρία Βενετάκη και τον ήχο ο Χάρης Κρεμμύδας.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τον ανανεωμένο της ήχο, θα μας δώσει την ευκαιρία να ακούσουμε και καινούρια κομμάτια από την πολυαναμενόμενη νέα της δισκογραφική δουλειά. Ήδη το “Άρωμα” και το “Μη φεύγεις, μη μένεις” έχουν αγαπηθεί πολύ και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. “Μια φορά συμβαίνει” το καλοκαίρι του 2013 να εμφανίζεται η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Λευκωσία (Σχολή Τυφλών 6/6), στη Λεμεσό (Κηποθέατρο 7/6) και στη Λάρνακα (Παττίχειο 8/6).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here