26/3/2013
www.musiccorner.gr

Η Άννα Μπουρμά για άλλη μια φορά στηρίζει ομάδες ανθρώπων που παλεύουν για την οικολογική υγεία στην μια περίπτωση και στην άλλη για την ψυχική! Θα παρουσιάσει τραγούδια από τον προσωπικό της δίσκο “Τα Ρόδα Της Αυλής” αλλά και άλλα αγαπημένα της. Το πρόγραμμα θα είναι ακουστικό και πολύ ζεστό.

Έτσι στις 29 Μαρτίου καλέστηκε από το δίκτυο “Αλλάζουμε την πόλη” στον Αγ. Δημήτριο. Μια ομάδα ανθρώπων δημιούργησαν αυτό το δίκτυο όπου καθαρίζουν εθελοντικά τους δρόμους, την παραλία, το ρέμα της Πικροδάφνης που φιλοξενεί 300 είδη πουλιών και έχουν δημιουργήσει έναν υπέροχο λαχανόκηπο μέσα στην πόλη μας!! Στόχος της μουσικής παράστασης, η ψυχαγωγία το κοινωνικό μήνυμα και η ενίσχυση του αγώνα τους, και 1 ευρώ είναι σημαντικό!

Συνεχίζει τον καλλιτεχνικό της αγώνα και στις 31 Μαρτίου έχει καλεστεί από την “Συν-ύπαρξη” στην Πατησίων εκεί μια ομάδα ανθρώπων έχουν δημιουργήσει ένα δίκτυο αλληλεγγύης αλλά και ψυχολογικής υποστήριξης !!! Παρέχουν βοήθεια εντελώς δωρεάν ειδικευμένοι γιατροί στην ψυχολογία !!! Στόχος της παράστασης ψυχαγωγία η αλληλεγγύη και η αγάπη για τους συνανθρώπους μας !!!

συμμετέχει ο Τάκης Μπουρμάς

Κιθάρα ακουστική : Tάκης Μπουρμάς
Κιθάρα ακουστική : Ακτύπης Γιάννης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ
Hπείρου 41 Αγ. Δημήτριος

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
Πατησίων 71 Αθήνα

Ώρα 21:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here