26/10/2012
www.musiccorner.gr

(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με κρασί ή μπύρα.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Μπουρμά”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage, από 16 Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, η Άννα Μπουρμά και η ομάδα της θα μας παρουσιάσουν τα νέα της τραγούδια από το δίσκο “Τα Ρόδα Της Αυλής”, καθώς και πολύ ιδιαίτερες διασκευές γνωστών τραγουδιών τα οποία έχει ενορχηστρώσει ο Τάκης Μπουρμάς.Το τραγούδι της έναρξης, που ηχογραφήθηκε εξαρχής στο studio για τις ανάγκες της παράστασης, υπογράφει μουσικά ο Τάκης Μπουρμάς και στιχουργικά ο Νίκος Ζούδιαρης. Δύο ακόμα αγαπημένες φωνές το ερμηνεύουν μαζί με την Άννα Μπουρμά, η Μελίνα Κανά και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.Επί σκηνής θα βρίσκονται εφτά μουσικοί εκ των οποίων τρεις είναι περκασιονίστες –γεγονός που αμέσως μας βάζει σε ξεχωριστή διάθεση, με πολυρυθμίες και ιδιαίτερα ακούσματα. Μαζί τους θα παίξει και το κοινό, με κρουστά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά, που θα μοιραστούν κατά τη διάρκεια της παράστασης.Ανάμεσα στις εκπλήξεις που περιμένουν το κοινό, περιλαμβάνεται και μια βραδιά με τη Μελίνα Κανά, καθώς και μία μετον Νίκο Ζούδιαρη!ΥΓ. Μέσα από τις παραστάσεις της, η Άννα Μπουρμά μας δίνει πάντα κοινωνικά μηνύματα. Και φέτος το μήνυμα είναι πολύ σοβαρό… Με έμπνευση την παγκόσμια εκστρατεία της Greenpeace για την Αρκτική, μέρος της τιμής του εισιτηρίου θα δοθεί στηνοργάνωση, για την υποστήριξη της δράσης της.Ενορχηστρώσεις & κιθάρα: Τάκης Μπουρμάς
Πλήκτρα: Κώστα Σιντρίδης
Μπάσο: Πέτρος Βασιλειάδης
Κρουστά & τύμπανα: Σωκράτης Γανιάρης
Κρουστά: Μενέλια Ρατοπούλου & Βαγγέλης Κασβίκης
Κιθάρα ηλεκτρική: Γιάννης Ακτύπης
Video art: Από το αρχείο της Greenpeace
Φωτογραφία αφίσας: Σταυρούλα Κοντοστάθη
Εικαστική επιμέλεια (graphics): Nικόλας Αθανασόπουλος
Makeup artist: Μαρία-Άννα Τσουτσάνη
Σκηνοθεσία: Άννα ΜπουρμάΡυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060Παρασκευές: 16 Νοεμβρίου – 23 Νοεμβρίου – 30 ΝοεμβρίουΏρα έναρξης: 22.30
Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here