14/4/2011
www.musiccorner.gr

Ο Dimi Phaze έκανε αισθητή τη παρουσία του στη μουσική σκηνή το 2004 με το πρώτο του album “season one” το οποίο θεωρείται εως και σήμερα ένα από τα  σημαντικότερα της ηλεκτρονικής μουσικής που γραφτηκε ποτέ από Έλληνα δημιουργό. Ένας δίσκος και μια πορεία “πρόταση” για τους μετέπειτα δημιουργούς και την ηλεκτρονική σκηνή της Ελλάδας…

Με  πληθώρα συνεργασιών με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, remixes & original παραγωγές, support απο καταξιωμένους artists, o Dimi Phaze επιστρέφει με τo 2o προσωπικό του album “S I M P L E” έχοντας στις αποσκευές του βιώματα 6 χρόνων, ιστορίες και μουσικές διαδρομές που με ευκολία και μοναδικό χαρακτηριστικό τρόπο ξεδιπλώνει και αφήνει να μας παρασύρουν σε ένα μουσικό παραλήρημα ρυθμών και μελωδιών.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι συνοδοιπόρους έχει μια νέα ομάδα ΦΙΛΩΝ όπως ο ίδιος αποκαλεί…

Την απολαυστική Alexandra McKay, μια εξαιρετική vocalist και δημιουργό από την οποία έχουμε να περιμένουμε μόνο τα καλύτερα στο μέλλον… Την μοναδική Aspasia με τα υπέροχα φωνητικά της… Την Stella με την μελωδική φωνή… Την Chrys με την ιδιαίτερη χροιά της που μας γυρίζει στα 80s… και τον Spyrea Sid (τραγουδιστή του συγκροτήματος Cyanna ) με την χαρακτηριστική και γνώριμη σε όλους φωνή του που δε περνά απαρατήρητη. Μια συνεργασία “έκπληξη” που θα αγαπηθεί!

Με εμπνέουν οι άνθρωποι, τα αγαπημένα μου πρόσωπα,  ενα χαμόγελο, η σκληρή πραγματικότητα, μια βροχερή μέρα, τα παιδικά μου χρόνια, μια βόλτα με το σκύλο μου, δεν αφήνω τίποτα να περάσει “έτσι”… Πάντα όταν γράφω έχω εικόνες στο μυαλό μου… Σε αυτό το άλμπουμ απλά κλείνω τα ματια, ταξιδέυω και όπου με πάει…

Δίνω ιδιαίτερη σημασία στους συνεργάτες μου. Εγώ θα τους αποκαλέσω ΦΙΛΟΥΣ. Μας δένει η μουσική έχουμε πολύ αγάπη μέσα μας και θέλουμε να την εκφράσουμε. Είμαστε ειλικρινείς και το μόνο που θέλουμε είναι να αποτυπώσουμε τις μικρές περιπέτειες, του σήμερα, του χθες, των ονείρων μας, τις ανησυχίες μας, το θυμό μας, τον ίδιο μας τον εαυτό χωρίς ταμπού“, δηλώνει ο Dimi Phaze.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here