2/11/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ονειρεύομαι ακόμα μαμά τραγουδάει κάθε Παρασκευή η Ευρυδίκη στο Σταυρό του Νότου plus, σε μια σειρά παραστάσεων όπου μας παρουσιάζει τα καινούργια της τραγούδια και μοιράζεται τη σκηνή με φίλους αγαπημένους.

Αυτή την Παρασκευή ξεχωριστός καλεσμένος της Ευρυδίκης ο Γιώργος Θεοφάνους!

20 χρόνια στη δισκογραφία γιορτάζει η ερμηνεύτρια και έχει πραγματικά πολλά να μοιραστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Συνεργάστηκαν δισκογραφικά για πολλά χρόνια και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική ποπ σκηνή των 90’ς με υπέροχα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Αυτά καθώς και άλλα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη, θα ακούσουμε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου, όπου συναντιούνται οι δύο καλλιτέχνες μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Εκεί θα παρουσιάσουν ζωντανά και το καινούργιο τραγούδι που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για την Ευρυδίκη, σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

Ό,τι με αγγίζει, είναι μόνο ό,τι αξίζει να θυμάμαι, γιατί άντεξε στο χρόνο” λέει ένα από τα τραγούδια τους… κι εμείς θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε από αυτή τη βραδιά που θα είναι σίγουρα γεμάτη με όμορφες μελωδίες, συναίσθημα και συγκίνηση.

Ευρυδίκη και Γιώργος Θεοφάνους ξανά μαζί για μία μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου plus!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ…
11 Νοεμβρίου – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ – ΣΑΛΙΝΑ
18 Νοεμβρίου – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ

Είσοδος (με ποτό στο μπαρ): 15 ευρώ
Είσοδος (με ποτό στο τραπέζι): 20 ευρώ
Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β’ φιάλη 80 ευρώ
Κρασί 50 ευρώ, β’  φιάλη 40 ευρώ

Ώρα προσέλευσης 22.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
τηλέφωνο 210-922.69.75

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here