22/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το δεύτερο άλμπουμ της καριέρας της ανακοίνωσε η Sarah Joyce, γνωστή στο κοινό με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο Rumer, που προέρχεται από το όνομα της συγγραφέως Rumer Godden. Σύμφωνα με τον Guardian, η φωνή της Rumer μοιάζει πολύ με της Karen Carpenter του γνωστού συγκροτήματος, ενώ στην αρχή της καριέρας της η τραγουδίστρια στηρίχθηκε σε μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Burt Bacharah, ο Jools Holland και ο Sir Elton John.

Το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο “Seasons of my Soul” κυκλοφόρησε στα τέλη του 2010 και με πωλήσεις άνω των 500.000 αντιτύπων μόνο στη Βρετανία, συνολικά έχει ξεπεράσει το 1.000.000, έγινε πλατινένιο και έφτασε μέχρι το Νο 3 των charts, ενώ ήταν υποψήφιο για δύο Brit Awards και κέρδισε το βραβείο MOJO ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη. Πρόσφατα έφτασε και στην κορυφή των αμερικανικών iTunes charts.

Το νέο άλμπουμ της Rumer έχει τίτλο “Boys Don’t Cry” και δεν πρόκειται για νέα τραγούδια, αλλά για επανεκτελέσεις κομματιών άλλων καλλιτεχνών από την τραγουδίστρια. “Αυτός ο δίσκος έχει να κάνει με το πάθος. Αποτελεί φόρο τιμής στη δουλειά άλλων καλλιτεχνών. Ξεκίνησα ένα μουσικό «ταξίδι» και αυτά τα τραγούδια διηγούνται αυτήν την ιστορία”, αναφέρει η Rumer για τον δίσκο.

Εκτός από την «απλή» έκδοση του άλμπουμ που έχει 12 τραγούδια, θα κυκλοφορήσει και η special που θα περιλαμβάνει 16 κομμάτια. Οι επιλογές των τραγουδιών από τη Rumer προέρχονται από τη δισκογραφία καλλιτεχνών όπως οι Jimmy Webb, Richie Havens, Paul Williams, Isaas Heyes, Neil Young, Bob Marley, Hall & Oates, Ronnie Lane, Terry Reid και άλλων.

Οι τίτλοι των κομματιών του “Boys Don’t Cry” που θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου είναι οι εξής :

P.F. Sloan
Be Nice To Me
It Could Be The First Day
Travelin’ Boy
A Man Needs A Maid
Soulsville
The Same Old Tears On A New Background
Soul Rebel
Flyin’ Shoes
Home Thoughts From Abroad
We Will
My Cricket 

Στη special έκδοση θα περιλαμβάνονται επιπλέον τα :
Sara Smile
Just For A Moment
Andre Johray
Brave Awakening

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here