Δεκέμβριος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Minos EMI

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, παρουσιάζει την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα είμαι εδώ» από την ΕΜΙ και αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως δίκαια έχει κερδίσει την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, που κάνει όλους τους δίσκους του χρυσούς και πλατινένιους από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας τους.

Το «Θα είμαι εδώ» περιλαμβάνει 14 τραγούδια προσεγμένα και επιλεγμένα ένα ένα. Το «Και τι έγινε», τραγούδι που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών airplay είναι η πρώτη συνεργασία του Νίκου με τον Φοίβο. Ακόμα όμως ένα τραγούδι, το «Καλή Καρδιά» του Valentino και του Χριστόδουλου Σιγανού ξεχώρησε και έγινε επιτυχία πριν από την κυκλοφορία του cd.

Τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν οι : Αλέκος Χρυσοβέργης, Σπύρος Γιατράς, Γιώργος Σαμπάνης, Ελένη Γιαννατσούλια, Χάρης Γαλανός, Γιάννης Φρασέρης, Βασίλης Δαραμούσκας, Βαγγέλης Καρατζάνος, Μάριος Ψιμόπουλος, Παναγιώτης Μπρακούλιας, Νίκος Βαξαβανέλης, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης Μανδηλαρής.

Την επιμέλεια παραγωγής υπογράφει ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here