27/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μαζί βρέθηκαν και πάλι οι Spice Girls προκειμένου να ανακοινώσουν με τον πλέον επίσημο τρόπο το μιούζικαλ “Viva Forever! The Musical” που αποτελεί έναν «ύμνο» στην καριέρα του συγκροτήματος.

Η συνάντηση των πέντε έγινε στον ίδιο χώρο που βιντεοσκόπησαν το πρώτο τους video clip για το τραγούδι “Wannabe” που ήταν η πρώτη επιτυχία τους. Το St Pancras Renaissance Hotel στο Λονδίνο, ήταν γεμάτο από εκπροσώπους του τύπου που παρακολούθησαν τις Melanie Chisholm, Emma Bunton, Victoria Beckham, Geri Halliwell και Melanie Brown να ανακοινώνουν την παράσταση.

Είναι καλύτερο από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε”, δήλωσε η Mel C ενώ η Victoria Beckham συμπλήρωσε : “Αυτή η παράσταση εισάγει μια ολόκληρη νέα γενιά στη Girl Power”. Το έργο έγραψε η κωμική ηθοποιός Jennifer Saunders σε συνεργασία με την παραγωγό του Mamma Mia! Judy Craymer και είναι, φυσικά, βασισμένο στα τραγούδια των Spice Girls.

Είναι πολύ συγκινητικό. Εγώ, η Geri και η Emma παρακολουθήσαμε τις πρόβες και υπήρξε ένα σημείο που δακρύσαμε όλες. Είναι συγκινητικό να ακούμε άλλους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν τα τραγούδια μας, είναι καταπληκτικό. Είναι διαφορετική η ερμηνεία στο πλαίσιο του μιούζικαλ και πιθανότατα τραγουδούν καλύτερα από εμάς, για να είμαστε δίκαιοι”, δήλωσε η Mel C.

Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με τις κοπέλες ενθουσιασμένες από τη συνάντησή τους, κάτι που έδειξαν μέσα από τα μηνύματά τους στο Twitter. Επόμενη συνάντηση και των πέντε, στις 11 Δεκεμβρίου, στο Piccadilly Theater του Λονδίνου όπου θα γίνει η πρεμιέρα της παράστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here