29/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, οι Strokes ξαναμπήκαν στο studio για νέες ηχογραφήσεις! Το δημοφιλές συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ στις 18 Μαρτίου, με τίτλο “Angles”, που έχει κάνει μέχρι τώρα καλή πορεία και έφτασε μέχρι το Νο 3 στη Βρετανία και το Νο 4 στις ΗΠΑ.

Την πληροφορία για την επιστροφή του συγκροτήματος στο studio έδωσε ο Nikolai Fraiture μέσω μηνύματός του στο Twitter : “Πολύ ενθουσιασμένοι για την επιστροφή στο studio και τη δουλειά σε νέες ιδέες. Θα σας κρατάω ενήμερους”, έγραφε το μήνυμα που συνοδευόταν και από φωτογραφία.

Ωστόσο ο frontman του συγκροτήματος Julian Casablancas συνεχίζει τις …γκρίνιες : “Είναι δύσκολο για μένα να αισθάνομαι ότι αν μπορούσαν κάποιοι θα με μαχαίρωναν για να φτάσουμε στην κορυφή”, δήλωσε στο NME. “Αστειεύομαι, βεβαίως, αλλά όλο αυτό το θέμα της φιλίας είναι δύσκολο για μένα. Δίνουμε συνεντεύξεις και όλοι δείχνουν εμένα. Είναι φίλοι που με κάνουν να αισθάνομαι ότι για όλα φταίω εγώ. Το άλμπουμ έπρεπε να το τιτλοφορήσουμε “Frenemies””, δήλωσε ο Casablancas παίζοντας με τις λέξεις Friends και Enemies.

Σύμφωνα με φήμες, άλλωστε, οι ηχογραφήσεις του “Angles” έγιναν με τα μέλη του συγκροτήματος να στέλνουν …τηλεφωνικά τα κομμάτια τους! Ίσως η άμεση επιστροφή στο studio να ενώσει πραγματικά το συγκρότημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here