5/6/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Φίλιππος και η Ελεωνόρα συνάντησαν τους φίλους τους σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Σέρρες και συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία!

Και στις τρεις πόλεις το κοινό κατέκλυσε τους συναυλιακούς χώρους επιφυλάσσοντας στους δύο καλλιτέχνες πολύ θερμή υποδοχή και το πιο ζεστό ξεκίνημα στην καλοκαιρινή τους περιοδεία. Ο Φίλιππος και η Ελεωνόρα με τη σειρά τους αντάμειψαν το κοινό με ένα πρόγραμμα που διήρκησε πάνω από δυόμισι ώρες και όπου έπαιξαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως τα “Πού Να Πάμε”, “ο Μπαμπούλας Τραγουδάει Μόνος Τις Νύχτες”, “Μοναξιά Μου Όλα”, “Κόψε και Μοίρασε“, “Πόλη Χιόνι“, “Τα Λέμε“, “Πες μου“, “Έλα“!

Την εβδομάδα αυτή σειρά έχουν ο Βόλος, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο του Βόλου «Μελίνα»,

τα Ιωάννινα, την Τρίτη 5 Ιουνίου, στο Θέατρο Ε.Η.Μ., ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ (Οι κάτοχοι εισιτηρίων της συναυλίας μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους από τα σημεία προπώλησηςΗ εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται έως και την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012. Θα υπάρξει ανακοίνωση για μελλοντική ημερομηνία της συναυλίας.)

 

η Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στη ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ του ΜΥΛΟΥ

και το πρώτο μέρος της περιοδείας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στο ΒΕΑΚΕΙΟ Θέατρο στον Πειραιά!

Δείτε περισσότερα στο σχετικό δελτίο τύπου, εδώ: http://www.musiccorner.gr/?p=47363

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here