7/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Gwen Stefani αναζητά χρόνο και τρόπους να ξεκουραστεί, καθώς κατά περιόδους το πρόγραμμά της είναι τόσο φορτωμένο που την κουράζει. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια, πέρα από τις υποχρεώσεις της στη μουσική, είτε ως μέλους των No Doubt, είτε ως σόλο τραγουδίστρια, έχει να ασχοληθεί με τον οίκο μόδας που διατηρεί αλλά και τα δύο παιδιά της. Παρά το γεγονός ότι, όπως η ίδια παραδέχθηκε, είναι «τεμπέλα», οι συνεχείς υποχρεώσεις από όλες τις καριέρες της, την κουράζουν αρκετές φορές. Αν μπορούσε θα έμενε στο κρεβάτι!

Δεν είναι φιλοδοξία. Είναι πάθος. Γενικά είμαι «τεμπέλα». Μου αρέσει να μένω ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Με ανοιχτή την τηλεόραση, χωρίς να παρακολουθώ κάτι συγκεκριμένο και να ψωνίζω online. Ακόμα κι αν δεν ψωνίζω, να χαζεύω τις «βιτρίνες»”, δήλωσε η Gwen. Δε μπορώ να φανταστώ μια μέρα που να μην έχω κάτι να κάνω. Δεν ήξερα ότι όλα θα μου έπεφταν μαζεμένα. Είμαι σύζυγος και μητέρα, κάνω μουσική και έχω τρεις σειρές ρούχων που ασχολούμαι”, συνέχισε στο περιοδικό InStyle.

Η Gwen εμπιστεύεται τους συνεργάτες της και έχει συνειδητοποιήσει ότι η απασχόληση με κάθε είδους απόφαση ή πρόβλημα που δημιουργείται, είναι επιβαρυντικός παράγοντας. Στη δουλειά έμαθα να «μοιράζω» ευθύνες. Αυτό με έκανε καλύτερη μητέρα και σύζυγο. Δε χρειάζεται να είμαι στην επιχείρηση για να τη διευθύνω. Μπορώ να είμαι στο σπίτι. Και η ομαδική εργασία είναι μεγάλο μέρος του γάμου και της μητρότητας”.

Η τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, μητέρα και σύζυγος, δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες του γάμου της, για τον οποίο μιλάει γενικόλογα, αλλά ανέφερε ότι η απόφαση να μη έει πολλά είναι επιλογή της. Όλοι γνωρίζουν ότι αγαπάω τον Gavin Rossdale. Είναι καταπληκτικός. Αλλά κάποια θέματα είναι εντελώς προσωπικά μας και προτιμώ να μην τα κοινοποιώ για να μη δημιουργούνται προβλήματα”, ολοκλήρωσε η Gwen…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here