2/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τη Beyonce και τη δύο μηνών κόρη του, Ivy Blue, θα βρεθεί ο Jay–Z στην Ευρώπη για τις συναυλίες που θα δώσει στη γηραιά ήπειρο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο “Watch The Throne”.

Η Beyonce προσπαθεί να είναι στις συναυλίες του. Δύσκολα τις χάνει”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζεύγους στη US Weekly. Παρά τα φορτωμένα τους προγράμματα αλλά και το νέο μέλος της οικογένειας που θέλει τη φροντίδα των γονέων, το ζευγάρι προσπαθεί και καταφέρνει πάντα να βρίσκει χρόνο να περνάει μαζί.

Λατρεύουν να βγαίνουν μαζί, σαν ραντεβού. Κρατάει στέρεο το δεσμό τους και ανανεώνει τη σχέση τους”, συνεχίζει η US Weekly. Οι διάσημοι καλλιτέχνες, που είναι ζευγάρι εδώ και δέκα χρόνια, εθεάθησαν πρόσφατα να παρακολουθούν μαζί αγώνα μπάσκετ (φωτο), αλλά και σε ρομαντικό δείπνο κοντά στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη.

Άλλωστε, εκτός από το γεγονός ότι δεν έχουν πρόβλημα να προσλάβουν γυναίκα για το μωρό, πολλοί συγγενείς και φίλοι είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν το baby-sitting της μικρής. “Όλοι θέλουν να προσέχουν τη μικρή Ivy Blue”, ολοκλήρωσε η εφημερίδα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here