9/5/2013
www.musiccorner.gr

Ραντεβού με τους φίλους της καλής ελληνικής μουσικής δίνουν οι Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου στη σκηνή του Black Duck, στο κέντρο της Αθήνας, την Παρασκευή 17 Μαΐου, σε μια γιορτή με έντεχνους, λαϊκούς και ρεμπέτικους ρυθμούς και με τη συμμετοχή πλήθους επωνύμων καλλιτεχνών. Ακολουθώντας τον τίτλο του πρώτου τους άλμπουμ , «ΔΥΟ», οι νεαρές μουσικοσυνθέτριες/στιχουργοί υπόσχονται μια βραδιά …διπλής διασκέδασης, καθώς την παρουσίαση όλων των τραγουδιών που περιλαμβάνονται στο δίσκο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο. Και όλα αυτά με επώνυμες φωνές και με ζωντανή ορχήστρα, στην οποία, μεταξύ άλλων, θα υπάρχουν τρία μπουζούκια!

Τραγουδούν: Χρήστος Παπαδόπουλος, Τζίνα Δαλάκα, Μπάμπης Βελισσάριος, Δημήτρης Τσινιδέλος, Σωτήρης Ψυλλάκης, Κώστας Υφαντής, Έφη Γιαννακοπούλου, Γιώργος Ράπτης, Αρετή Σπανομάρκου, Ιωάννα Σπανομάρκου

spanomarkou_2013_05

Οι Αρετή και Ιωάννα Σπανομάρκου υπογράφουν ένα δίσκο αφιερωμένο στην Ελλάδα, που κυκλοφορεί από την FM Records. Μια σημαντική παραγωγή, με συμμετοχή πολλών γνωστών ερμηνευτών, που αναδεικνύει τα μουσικά χρώματα της Ελλάδας. Περιλαμβάνει 12 τραγούδια +1 bonus track, μεταξύ των οποίων μια διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού, αλλά και ένα πολιτικό τραγούδι. Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά θα ακούσετε ζωντανά το τραγούδι τους “ΦΟΙΤΗΤΗ-ΦΟΙΤΗΤΗ”, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και σίγουρα το έχετε ακούσει είτε στο ραδιόφωνο, είτε στο Youtube, είτε στο ringtone κάποιου φίλου σας φοιτητή!

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε το τραγούδι που δόξασε το μπουζούκι φθάνοντας στον τελικό του International Songwriting Competition! Το τραγούδι έχει τίτλο «Αμέθυστος» και είναι ένα ορχηστρικό συρτάκι που συγκαταλέγεται στους 16 φιναλίστ της κατηγορίας Instrumental!

Παρασκευή 17 Μαΐου
Έναρξη 20.30

BLACK DUCK
Χρ. Λαδά 9Α
Τηλ.: 210.3234760

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here