19/1/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου οι Βόμβοι ανεβαίνουν στην σκηνή του “Rock ‘n’ Art” σαν σύγχρονος θίασος φερμένος απ’ την επαρχία.

Οι Βόμβοι είναι ένα μάζωμα καλλιτεχνών και μουσικών που μπολιάζουν με σεβασμό την μακρόχρονη καθ’ ημάς μουσική παράδοση, με σύγχρονες εναλλακτικές νόρμες όπως rock,  hip-hop,  trip-hop κ.α. σε “έντεχνο” και “άτεχνο” κώδικα. Ο στίχος τους προσωδιακά ανατρεπτικός, καυστικός, με έναν επαρχιώτικο αέρα, δίνει μια έντονη γεύση στους αδογμάτιστους των ακροατών.

Χωρίς να χάσουν λοιπόν, ούτε στιγμή τον προσωπικό τους ήχο, αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα μοναδικό πάντρεμα της πρωτότυπης δισκογραφικής τους δουλειάς, με γνωστά έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια της ελληνικής σκηνής. Aν κάποιος μας ζητούσε να τους περιγράψουμε με μια πρόταση,  τότε θα λέγαμε «Βόμβοι… η παράδοση στη πρίζα».

Μια παρέα λοιπόν,  απλά αποφασίζει να ενώσει τη διάθεση, το ταλέντο, τη διαφορετικότητα, την αγάπη και την χαρά για αυτό που κάνει στην σκηνή, με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την ψυχαγωγία!

“Rock ‘n’ Art” music live stage
Λεωφ. Συγγρού 57 & Φραντζή, πλησίον μετρό ΦΙΞ
(Λειτουργεί ελεγχόμενος υπόγειος χώρος στάθμευσης του σταθμού Συγγρού-Φιξ)
Τηλ. Επικοινωνίας – κρατήσεων: 2110176542

Ώρα έναρξης: 22:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Τιμή εισιτηρίου:  10,00€ με ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here