5/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Όσο κι ακούγεται λίγο περίεργο, υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τη δεύτερη γενιά των θρυλικών Beatles να στήνει ένα συγκρότημα που πιθανότατα να φέρει το βάρος του ονόματος του γκρουπ που άλλαξε την ιστορία της μουσικής στη δεκαετία του ’60!

Η ιδέα για τη δημιουργία ενός «κλώνου» των Beatles, ανήκει στον James McCartney, γιο του Sir Paul, που παρουσίασε την ιδέα του για τους νέους Beatles, σε συνεργασία με τους γιους των άλλων μελών του συγκροτήματος, Sean Lennon, Dhani Harrison και Zak Starkey. Ο James είναι κι αυτός μουσικός και έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του σε δύο άλμπουμ του, αλλά και ο Sir Paul έχει αναλάβει την παραγωγή σε δύο EP του γιου του.

Ο James ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο κατά τη διάρκεια δηλώσεων πριν από την εμφάνισή του στο διάσημο Cavern Club του Liverpool, του club στο οποίο εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι Beatles στο ξεκίνημα της λαμπρής καριέρας τους. Εκτός από τις σκέψεις του, εξέφρασε και τη γνώμη του ότι ο Zak δεν θα ήθελε να μετάσχει σε ένα τέτοιο σχήμα, αλλά ίσως ο Jason, γιος επίσης του Ringo να ήταν θετικός.

Ίσως ο Jason να έχει τη διάθεση να συμμετάσχει. Εγώ σίγουρα το θέλω. Πιστεύω ότι και ο Sean και ο Dhani θα σκεφτόντουσαν θετικά την ιδέα. Θα ήμουν χαρούμενος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο James, που πιστεύει ότι μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να έρθει με «φυσικό» τρόπο, χωρίς πιέσεις. “Δεν ξέρω. Το μέλλον θα δείξει. Η θέληση του Θεού στηρίζει τις επιλογές μας. Οπότε, είναι όλα πιθανά”, ολοκλήρωσε ο James McCartney.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here