27/12/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Εστουδιαντίνα, μετά από την πολύ επιτυχημένη πρώτη της εμφάνιση την Τρίτη 13/12 με τον Γιώργο Νταλάρα (δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ εδώ: http://www.musiccorner.gr/?p=37666), συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τον μοναδικό τρόπο που την έχει καταξιώσει και την έχει κάνει να ξεχωρίζει σαν ορχήστρα. Ο προσωπικός ήχος του κάθε σολίστα μουσικού, γίνεται κομμάτι της ομάδας και τότε αποκαλύπτεται μία ακουστική πανδαισία που πλημμυρίζει τον χώρο με χρώματα κι ‘αρώματα’ που έρχονται από το παρελθόν, πατάνε στο παρόν και απευθύνονται στο μέλλον…

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011 έρχεται μία ξεχωριστή συνάντηση της Εστουδιαντίνας με έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τραγουδουποιό, τον Ορφέα Περίδη.

Την Ορχήστρα θα πλαισιώσουν σε όλες τις εμφανίσεις της σπουδαίοι και καταξιωμένοι τραγουδιστές, είτε που έχουν βρεθεί ξανά δίπλα της συμπράττοντας σε συναυλίες ή δισκογραφικές δουλειές, είτε που για πρώτη φόρα λαμβάνουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του Σμυρνέικου τραγουδιού.

Την επόμενη Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου» θα ανέβει μια μοναδική ερμηνεύτρια, μια γνώριμη και πολύ αγαπημένη συνεργάτης της Εστουδιαντίνας, η Γλυκερία.

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012, ένας «νέος» φίλος της Ορχήστρας, ο Γιάννης Κότσιρας θα συμπράξει με τους μουσικούς της Εστουδιαντίνας, ερμηνεύοντας μοναδικά, τραγούδια από τον δίσκο που ετοιμάζουν από κοινού και θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Τέλος για τις 17 Ιανουαρίου 2012, ένας πολύ αγαπημένος αλλά και πολύ νέος ερμηνευτής, ο Γιάννης Χαρούλης, θα βρεθεί μαζί με την Ορχήστρα στη σκηνή του «Σταυρού», από όπου μαζί θα μας ταξιδέψουν και θα μας συγκινήσουν με αγαπημένα τραγούδια.

Εννέα κορυφαίοι σολίστες μουσικοί επί σκηνής, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Ασπασία Στρατηγού κι ο εκπληκτικός νέος ερμηνευτής, Θοδωρής Μέρμηγκας, μας ταξιδεύουν σε έναν παλιό αλλά τόσο σύγχρονο κόσμο. Ακούσματα που συγκινούν και εικόνες που μιλούν σε όλες τις γενιές. Βιολί, κλαρίνο, λαούτο, σαντούρι, κοντραμπάσσο, κρουστά, είναι μόνο μερικά από τα όργανα που ακούγονται στην παράσταση αυτή, από κορυφαίους μουσικούς όπως οι Κυριάκος Γκουβέντας, Σταύρος Κουσκουρίδας, Δήμος Βουγιούκας, Νίκος Μέρμηγκας, Ανδρέας Παπάς, Αποστόλης Βαλαρούτσος, Γιάννης Πλαγιανάκος, Φίλιππος Ρέτσιος. Επίσης την Ορχήστρα θα συνοδεύσει με τη φωνή του ο Απόστολος Μόσχιος, σε ένα αφιέρωμα με τραγούδια της Μεσογείου από το δίσκο της Ορχήστρας “Mare Nostrum – Τραγούδια της Μεσογείου”.

Ώρα προσέλευσης: 22.30 – Είσοδος: 12€ με ποτό

Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή
τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here