23/5/2013
www.musiccorner.gr

Το Bolivar Beach Bar επιστρέφει και φέτος, στην Ακτή του Ήλιου στον ‘Αλιμο και δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για το πρώτο full moon party του καλοκαιριού: δίπλα στην θάλασσα, «πάνω στο κύμα», με μεγάλους κορμούς να στηρίζουν την εξωτική, χορτ άρινη σκεπή του θυμίζει Καραϊβική! Απίθανη μουσική, εξαιρετικά κοκτέιλ, ανεβαστική διάθεση και μια ομάδα που «πετάει»!

Επιπλέον η πανσέληνος του Μαΐου και οι «καυτοί» καλεσμένοι GRooMZ, μας περιμένουν για το πρώτο δυναμικό live  στο Bolivar Beach Bar. Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Rous και ο George Gaudy μαζεύτηκαν, έπαιξαν για ώρες σε σπίτια και σε studios για τη δική τους χαρά και μετά από πολλές τέτοιες μουσικές συνευρέσεις αποφάσισαν να βάλουν και το κοινό στην παρέα τους. Τρεις ερμηνευτές, τρεις τραγουδοποιοί, τρεις μουσικοί που εναλλάσσουν τους ρόλους τους και κάνουν βουτιά σε αυτό που ενώνει και τους τρεις, την αγάπη τους για την μουσική. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς track list μια συνάντηση με μοναδική ανάγκη τη μουσική. 

groomz_2013_05

Επειδή πάντα στο τέλος ξυρίζουν τον ”γαμπρό”, οι βραδιές των GRooMZ ανοίγουν & κλείνουν με ένα ειδικό dj set από τον Πάνο Σουρούνη.

Οι GRooMZ παίζουν: τύμπανα & percussion, μπάσο, ηλεκτρικές & ακουστικές κιθάρες, πλήκτρα, ακορντεόν, sampler, loopers, φυσαρμόνικες.

Bolivar Beach Bar
Full Moon Grand Opening
Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ακτή του Ήλιου
Άλιμος
Τηλ.: 697 0367 684

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here