20/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΜΠΛΕ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Οι ΜΠΛΕ, το συγκρότημα έκπληξη της δεκαετίας του ‘90, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα και πραγματοποιούν την μοναδική φετινή τους εμφάνιση στην Αθήνα, το Σάββατο 23/3, στις «Γραμμές», στις 22.30.

Πάνω από 15 χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι ΜΠΛΕ εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή, ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα με τον ιδιαίτερο ήχο τους και την μοναδική αισθητική τους. Από το 1996 μέχρι και σήμερα δεν έχουν σταματήσει να εντυπωσιάζουν, με το αστείρευτο ταλέντο τους, το ήθος τους και την σκηνική τους παρουσία – αντάξια πολλών συγκροτημάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, πολλά μουσικά βραβεία, χρυσά και πλατινένια albums και πολλά ραδιοφωνικά hits που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουν καθιερώσει πλέον τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα. Τα τραγούδια τους ‘Φοβάμαι’, ‘Νιώθω ενοχές’, ‘Πιάνω φωτιά’, ‘Τον ίδιο το Θεό’, ‘Κόκκινο φιλί’, ‘Δε Θέλω’, ‘Μια φορά κι ένα καιρό’ και πολλά άλλα, ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και οι εκρηκτικές τους εμφανίσεις καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Πρόσφατα, οι ΜΠΛΕ κυκλοφόρησαν το νέο τους single ‘Εγώ Μπορώ Και Μόνη’, το οποίο διατίθεται μόνο δωρεάν (free download) μέσα από το επίσημο site τους, www.ble.gr

Την βραδιά θα ανοίξει ο νέος τραγουδοποιός Πάνος Μπίρμπας, με τραγούδια από το debut album του “Mournful”, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2013 από την FM records (σε παραγωγή και επιμέλεια του Lolek). O Πάνος Μπίρμπας με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή του, πάντα φορτισμένος με την ξεχωριστή ενέργειά του, σκοτεινός και ξεσπασματικός, μαζί με την δυναμική και καλοκουρδισμένη μπάντα του, θα μας παρουσιάσουν επίσης διασκευές σε κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών τους (Johnny Cash, Nick Cave, Leonard Cohen, etc.) τα οποία έχουν προσαρμόσει στον δικό τους ξεχωριστό ήχο.

Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 22:30

Γραμμές
Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι-Κεραμεικός
Τηλ.: 210 3414350

Είσοδος στο μπαρ 12 ευρώ (με κρασί ή μπύρα). Φοιτητικό 10 ευρώ.
Κρασί ανά δύο άτομα 40 ευρώ. Φιάλη ουίσκι ανά 5 άτομα 100 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here