18/7/2013
www.musiccorner.gr

Με ένα «Καλοκαίρι Αγκαλιά…» χωρίς «Διεύθυνση» αλλά με δροσερές, ανανεωμένες και δυναμικές αποσκευές – τραγούδια, η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζει βαλίτσες για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της.

Μαζί με τη γνωστή παρέα φίλων της, μουσικών Μανόλη Ανδρουλιδάκη (κιθάρες – τραγούδι), Ανδρέα Καραντίνη (μπουζούκι), Ανδρέα Σίκκη (πνευστά – κρουστά και τραγούδι) θα ζωντανέψουν μουσικά, τα Καλοκαιρινά βράδια.

Ξεκινώντας με ροκ διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών, ισπανικές συχνότητες με φλογερά flamengo, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος» και απογειώνει τα live με γνωστά λαϊκά και διασκευασμένα παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

aslanidou

Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.

Δεν λείπει η αναφορά στους δύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει η Μελίνα στις παραστάσεις της.

Και αυτό το καλοκαίρι η Μελίνα Ασλανίδου με τη σπάνια χροιά της κάνει την κάθε της παράσταση ένα μουσικό ταξίδι…

Οι μέχρι τώρα ημερομηνίες:
18 Ιουλίου Ίασμος Κομοτηνής
1 Αυγούστου Ηράκλειο Κρήτης, Τεχνόπολις
11 Αυγούστου Κως Heaven Artemis Beach Bar
14 Αυγούστου Σίνδος
16 Αυγούστου Μυτιλήνη, MakaraClub (Σκάλα Καλλονής)
5 Σεπτεμβρίου Badminton
9 Σεπτεμβρίου Μονή Λαζαριστών (αφιέρωμα Τσιτσάνης)
12 Σεπτεμβρίου Βεάκειο Πειραιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here